smth
Commenting To 
11th-Jul-2010 07:15 pm
nedeeljas nogale ar ilveru, annu, ivaru, sigii un dziesmu un deju sveetkiem gandriiz pagaajusi.
vakar zoo ar annu un ilveru un koru koncerts 'mana zeme-zemiite skaistaa'. shodien deju lielkoncerts 'deja kaapj debesiis'. karstums nomociija gan vakar, gan veel jo vairaak shodien (pat tas, ka jau biju laukos krietni piecepusies, neliidzeeja, shodien deju koncerta laikaa atkal piecepinaajos - viens plecs un seja ieguvushi atkal saartu kraasu. arii pashsajuuta taada jokaina. bet, tur neko laikam nevar dariit - no karstuma nav iisti kur patverties. jaagaida, kad aiz loga saaks palikt veesaaks, tad arii maajaas logus varees atveert un paveedinaat.
bet, atgriezhoties pie abiem koncertiem. varbuut nebija tik ljoti kraashnji kaa bija pagaajushajos beernu un jaunieshu dziesmu un deju sveetkos pirms pieciem gadiem, tomeer.. tomeer bija sirsniigi. laikam tieshaam svariigaakais ir redzeet to, ka cilveeki dara lietas no sirds. shodien tieshaam patieshu liidzjuutiibu izjutu, skatoties uz beerniem un jaunieshiem, kas dejo. taads karstums un teerpi.. nezheeliigas mokas. taapeec jau peec koncerta nebija briinums, ka redzeeju beeernus absoluutaa negjiimii.. pie sevis nodomaaju, ka noteikti ne viens vien beerns teiks peec shiem sveetkiem, ka vairaak negrib dejot :>
bet vienalga. bija jauki koncerti un daudz pozitiivas emocijas :) paldies, sigii :)
un veel vakar bija forshi aizbraukt ap pusnakti uz juuru :) uudens tik veldzejoshi veess bija :) bija dikti labi :)
vaardu sakot, atvaljinaajuma nosleegums sanaaca jauks. un ar nelielaam shausmaam domaaju par to, kaa riit noseedeet kabinetaa, kuraa nav kondishka un vienigais veids, kaa dabuut kaut kaadu gaisa kustiibu - ventilators + caurveejsh. sviests kaut kaads.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:18 pm GMT.