smth
Commenting To 
15th-Apr-2010 08:36 am
vakar bija lielisks peedeejais seminaars. paveicaas riktiigi ar grupu. jaa, jautaajumi reizeem bija iz seerijas "nu-kaa-gan-sho-var-nezinaat", tomeer pacietiigi atbildeeju un man tas patika. jo vinji visi bija jauki :) un jaatziist, ka pirmo reizi n-gadu laikaa visi gandriiz vai korii peec seminaara pateica "paldies". tas tieshaam ljoti iepriecinaaja.
vieniigais miinuss - kopsh vakardienas riita saapeeja galva. rezultaats taads, ka knapi speeju novest liidz galam seminaaru (vienaa briidii jutu, ka esmu saakusi peldeet un nespeeju vairs sakoncentreeties uz jautaajumiem). protams, atveljoties maajaas, pakritu guleet. ar aizmigshanu, protams, gruuti, bet tomeer ik pa briidim iesnaudos. nakts tieshi taada pati - kad nedaudz atlaida - guleeju, kad atkal saaka stipraak saapeet - modos. shis riits atnaacis ar joprojaam nelielu galvas saapi un nelabumu. bet.. nekaada palikshana maajas shodien neiet krastaa. pusdienslaikaa - radio. nav kam citam iet. taa ka jaasanjemas. veel paaris pretsaapju tabletiites un gan jau buus labi.
vispaar laikam uz briidi jaapiebremzee seminaari. veel viens ir palicis - peec pusotras nedeeljas. un tad maija viduu veel viens. jaa, patiik man staastiit un atbildeet uz jautaajumiem, bet..tas prasa ljoti, ljoti, ljoti daudz speeka. darbs uz vietas+seminaars=nenormaalaakais vaaveres ritenis.
+ veel tas, ka manas abas meitenes shodien un riit ir komandeejumaa.tas noziimee, ka esmu palikusi kopaa ar savu bezgala jauko koleegji divataa. viegli nebuus. bet neko dariit. vnk jaaiztur shiis divas dienas.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:30 pm GMT.