smth
Commenting To 
29th-Mar-2010 10:57 am
vakardiena. diezgan murgaina. nakts atkal mazguleeta. pa dienu nekaada liidz ar to. joprojaam krustaam-shkjeersaam domaaju par to, kas notiek darbaa. uz vakara pusi beidzot saaku nomierinaaties. bet vienalga. neteikshu, ka iipaashs miers ir iestaajies. shodien jau vienalga, atnaakot uz darbu, saproti, ka cilvis nav mainiijies.. un viss ir tieshi taapat kaa liidz shim.
es zinu tikai vienu - nedriikstu atlaist to visu..ja palaidiishu, tad ciinja ir zaudeeta, un tad vairs vispaar neko nevarees dariit.
jaunaa nedeelja. shii diena jaaiztur. riitdien uz vietas buushu maz - vispirms vee-riiga, tad seminaars, tad veel treshdiena un ceturtdien vinja jau buus atvaljinaajumaa. un liidz 13. varees atvilkt elpu. un atguut kaut kaadu liidzsvaru, citaadi kopsh piektdienas riita principaa nekas nav normaali eests (jaa, jaa, stresu nenoeedu, bet gan tieshi otraadi - rodas riebums pret paartiku), nav normaali guleets.. jaa, njemu to pie sirds, jo, sasodiits, man ir svariigi, lai vismaz darba vide ir normaala, jo pilniigi pietiek ar stresiem, kas ir tiiri izpildaamu darbu deelj.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:25 am GMT.