smth
 
21st-Mar-2010 08:45 pm
maija sveetki saak knjudinaat nervus. chetras briivas dienas..jaa, pirms taa veel ir lieldienas, bet taas principaa jau ir saskaldiitas - koncerts, vinja dzimshanas diena, taa ka buus vien jaapaliek lv.. bet maijaa seedeet lv buutu laikam nedaudz muljkjiigi. varbuut tomeer aizlaist ar auto liidz polijas 'juurmalciemiem'? braalis pameta veel labaaku ideju - ar auto liidz pariizei :D lai gan atziishu godiigi, pariize nekad nav vilinaajusi. nezinu, kaapeec. nez.. jaapadomaa.
laikam tieshaam taisniiba ir draugiem, kas vienmeer ir smeejushi, ka es nespeeju noseedeet uz vietas lv, ka man ik pa briidim kaut kur ir jaaizbrauc. vnk pasen nav bijushi komandeejumi, taapeec ir shis ieksheejais trakums. khe. tikko atcereejos.. kaut kad maijaa teoreetiski vareetu aizbraukt komandeejumaa uz viljnju. kad ieraudziiju uzaicinaajumu, pirmaa doma bija - kaapeec lidot vai braukt ar busu, ja varu aizbraukt turp pati ar auto :> jaa, tas noziimees, ka agri ir jaaceljas, ka savas 4 stundas celjaa turp un peec tam veelaa vakaraa atpakalj.. bet.. patiik man tas process. vienotiiba ar celju. un tajaa pat laikaa briiviiba.
jebkuraa gadiijumaa, jautaajums par braukshanu shobriid ir aktuaals. jaaiepeerk kartes, jaapaskaita un tad varees braukt.
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:30 pm GMT.