smth
 
7th-Mar-2010 12:57 pm
kaa nedeeljas nogale, taa lielaakaa dienas dalja paiet pa vituvi rosoties. siera kuukas pirmaa dalja ielikta ledusskapii. lai sastingst. tad veel svaigos kjirsiishus virsuu uzlikshu un veelreiz ledusskapii :) un astotajam martam buushu sagatavojusies ;)
nee, tomeer veel nebuushu. veel riitdienai mazkekshi jaacep. bet to veelaak.
vispaar.. pashai smaidu saak izraisiit shii mana njemshanaas pa virtuvi. bija laiks, kad katru dienu kaartiigi gatavoju.. peec tam bija laiks, kad atteicos gatavot. kaut kaads zinaams riebums pret to bija iestaajies.. vai arii mazveertiiba bija piezagusies.. bet tagad.. tagad atkal gatavojamais ir klaat. gribas un patiik to dariit. vieniigais - darba dienaas reizeem atnaac tik noguris, ka nav speeka nekam..nee, nu reizeem ap tiem astonjiem-devinjiem vakaraa, kad esmu attapusies peec darba dienas, veel liidz veelai stundai kaut ko tomeer sanjemos sagatavot..
smiekliigi reizeem ir tas, ka praataa ienaak doma par to, ka vareetu dziivoties tikai maajaas un gatavot, gatavot, gatavot :)) lai gan..gan jau ka ilgu laiku es to nespeetu iztureet ;) bet paarmainjas peec.. :>
un laikam jau liels paldies jaasaka astrai..ljoti daudzas lietas attieciibaa uz eedienu gatavoshanu man pielipushas tieshi no vinjas ;)
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:34 pm GMT.