smth
 
22nd-Feb-2010 09:26 am
ja briivdienaas ilgaak gulj, tad pirmdien no riita ir gruutaak izkraameeties no maajaam laiciigi. :) bet laikam jau man vajadziigas taadas diikdieniigas briivdienas, kad dari to, kam parasti nepietiek laiks darba dienu vakaros.
pasta kaste shoriit atkal pilna - kaudze ar atklaatneem, reklaamaviizeem un.. atkal latvijas pasta kontrolveestule. ja godiigi, tad pashai bija interesanti aizpildiit visus datus. un, ja godiigi, tad ir interesanti, kaapeec shii kontrolveestule triis dienas kaut kur ir guleejusi un nav nonaakusi manaa pastkastee? nezinu, var jau buut, ka es vnk paaraak saapiigi uztveeru savas pasta nodaljas apvienoshanu ar citu, bet.. kopsh apvienoshanas viss ir kljuvis sliktaak. no riita, kad eju uz darbu, pasts ir retu reizi. aizvien izteiktaak ir tas, ka pasts saak kaveeties. vaardu sakot, no apvienoshanas nekaada labuma. turklat tagad liidz pasta nodaljai aiziet 15-20 minuushu laikaa nekaadi vairs nevar - vai nu jaabrauc, vai arii jaaiereekjina kaada stunda gaajienam turp.
ja godiigi, tad neticu, ka vienas kontrolveestules esamiiba kaut ko izmainiis, bet tomeer.. ceriiba, kaa zinaams, mirst peedeejaa.
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:23 am GMT.