smth
 
13th-Feb-2010 02:59 pm
maajas diena.
uzcepu mellenju mazkekshus. vispaar secinaajums - mellenes var saldeet. sanaak ljoti, ljoti, ljoti ok. laikam peec aveneem otraas ogas, kuras man garsho arii saldeetas. pat ljoti garsho. ar mammu shodien jau vienojaamies, ka vasaraa dosimies mezhaa, lai vairaak mellenju un mezha zemenju salasiitu un sasaldeetu. turklaat abas norunaajaam arii vairaak pieveersties zaalju teeju lasiishanai, jo vismaz ziemaa man krietni labaak pie sirds iet zaalju teejas, nevis visas citas parastaas, veikalaa nopeerkamaas.
protams, kaa jau parasti, ar vienu garshu salikumu man vienmeer ir par maz, taapeec tagad cepinaas apelsiinu-pekanriekstu-roziinju mazkekshi.nu, patiik man taa miltu-olu-sviesta-garshvielu smarzha..briivienas man kopsh beerniibas asocieejas ar maiziishu smarzhu un pankuukaam.
pateicoties kakjim shodien naacaas paarstaadiit mirti. ceru, ka vinja nenjems par ljaunu shaadu manu riiciibu ziemas viduu :> piefikseeju, ka mans mazais szv kaktuss vismaz 23 ziedinjus ir izdomaajis uzplauceet. iespeejams, ka buus veel vairaak, vnk shobriid vairaak nespeeju saskaitiit ;) nedaudz padarbojos arii ar citaam pukjeem, un sapratu, ka peec zsv kaktusa noziedeeshanas es pirkshu hiacintes, tulpes un narcises, lai maajaas atkal smuki podinjaa zied un priecee acis. lai ir pavasara sajuuta.
ak, jaa. par pavasari un palodzi runaajot. uzliku es kastiitee siipolus,. lai loki buutu. jau otro nedeelju stav, bet nekas gandriiz nenotiek. viss tikai taapeec, ka duksis regulaari to uudeni izlok. nee, lai ssveejo - svaigo- dzertu. kur, nu! vienmeer labaak vinjai patiik pa netiiriem traukiem mekleet uudeni :> te naak praataa kaada krievu pasaka, kur maasinja aljonushka braaliitim ivanushkam teica - ne pei iz luzhi, kazljonochkom stanjesh.. nez, ja mans duksis dzer uudeni no netiiriem traukiem, tad par netiiro trauku agri vai veelu paarveertiisies? :D
nedaudz pameezu aaraa arii mantas. turpinu atbriivoties no liekaa. leenaam un pacietiigi. pa vienam vien plauktinjam atbriivoju. veel gribeetos taa riktiigi paarstumt meebeles un paarkraasot sienas. zaljas.
un turpinu apdziivot telefonu. nomainiiju beidzot aadinju. no zilaas uz smuki melno. nu, jaa, kameer lmt shobriid piedaavaa netu par velti, iestuukjeeju iekshaa arii neta radio. liidz marta vidum varees kaut ko citu, uz darbu ejot, klausiities. citaadi saveejo muuziku tomeer vairaak vai mazaak esmu jau atklausiijusies, jo to, kas patiik, klausos i darbaa, i austinjaas no telefona, i mashiinaa... jaapaskataas buus, ko veel taaldu lietderiigu un izmantojamu iestuukjeet telefonaa.
bet vispaar. shodien ir laba diena. atkal viena sestdiena, kad dziivojos pa maajaam. nevis pasiivi gulshnjaajot ar graamatu rokaas vai pie tv, bet gan rosoties. un maajaas beidzot smarzho peec maajaam, jo smarzho peec eediena ;)
ak, jaa.. kopsh riita joprojaam neesmu paarsleegusies no ltv7.. taa teikt shobriid tikai olimpiskaas speeles :))
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:22 am GMT.