smth
 
3rd-Feb-2010 08:58 pm
peedeejaa laikaa kaa vakars klaat, taa mezhoniigs nogurums gaazh no kaatiem. atnaaku maajaas un kaadas paaris stundas vnk diivaaninjaa gulju. tad tikai speeju kaut ko savaakties izdariit (kaut vai elementaari - paruupeeties par naakamaas dienas brokastiim/pusdienaam). aizvien izteiktaak ir tas, ka vakaros maajaas praktiski neko neeedu. varu panashkjot, lai gan arii to negribas. shobriid maajaas staav iesaakta trifelju kastiite un shoko-konchu kaste, bet.... n-e-g-r-i-b-u. bez maz vai jaanes uz darbu - meiteneem izbarot.
joprojaam izjuutu vaajiibu pret sausu maizi un sausinjiem. 5 nedeeljas veca liepkalnu salsdkaabaa maize ar graudiem, no ledusskapja shovakar izvilkta, bija gardumgarda. khe. kaa pavasaris tuvojas, taa man saakas sausinju laiks. un taa jau ne pirmo gadu.
veel pamaniiju, ka krietnu briidi izvairos no veljas miikstinaataajiem. nemaaku izskaidrot, kaapeec. vnk neizmantoju. ak, jaa.. runaajot par dreebeem.. vakar vakar vakaraa nedaudz pie sevis shkjendeejos par to manu maniakaalo attieksmi pret dreebeem. nevienu pashu dreebes gabalu nevaru uzgjeerbt divreiz. diena, dazhas stundas dreebe muguraa un, nogjeerbjot, taa nokljuust uzreiz veljas kastee. pats trakaakais ir tas, ka pat ja tikai buushu uzlaikojusi to dreebi, atpakalj skapii vairs nevareeshu ielikt. mazgaat un tikai tad skapii. jaa, jaa - zinu. diivainiite. bet tur neko nevaru ar sevi izdariit.
bet vispaar. juutos nogurusi. jaameegjina veel tresho treshdalju noskatiities un tad jaatin gultaa ar graamatinju.
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:22 am GMT.