smth
Commenting To 
8th-Dec-2009 10:22 pm
shis vakars maajaas - pozitiivaa gaisotnee ;)
telefonkonference ar teeta dzimshanas dienas svineetaajiem gandriiz pusstundas garumaa :) minuutes piecas nopljaapaajaam ar ilverinju :) nosmeejos, ka beerns tik sirsniigi buldureeja, bet es neko nesapratu ;) toties abi juutamies apmierinaati ar telefonsarunas rezultaatu :) saakumaa gan bija taa, ka beerns-kaa-zveers atteicaas ar mani runaat, bet peec tam pats paluudzis klausuli, lai ar mani parunaatu :) foorshinji :) nosmeejos mammai, ka man ir sajuuta, ka pati piedalos sviniibaas :D dzirdu visus, kas runaa, par ko runaa un meegjinu telefoniski kaut kaa tajaa visaa iesaistiities :) tieshaam ir sajuuta, ka biju tur. kopaa ar savu gjimeni. :)
pashai priecinjsh par to, ka brokastiim sagatave gatava. no riita tikai jaapieshkjilj uguns, pirms dushas. un tad, kameer dushaa, buus gatavas siltas, svaigas (nevis sildiitas) brokastis ;) un pusdienaas arii buus ko uz darbu panjemt ;)
un galjas neeshana ilgstoshu laika periodu ir veicinaajusi to, ka tagad negausiigi galju stumju aiz vaiga ;> katru dienu (ja vien ir taada iespeeja).
vieniigais negatiivais - nekaadi duksim nevaru iestumt prettaarpu tableti mutee. siikais lops spljauj to laukaa. bet poteeties ta ir jaadodas. izskataas, ka tagad katru vakaru buus meegjinaajumi iemaaniit kakjim tableti. jaacer, ka nenaaksies mociities ilgi :) ne man, ne duksim. tabletiite. 10-14 dienas un tad poteeties. lai atkal uz gadu buutu miers.
un vispaar. juutos shovakar malaciitis. tagad mieriigu sirdi var doties gultas virzienaa - pusstunda (maximums 1h) ar graamatu un tad - marsh guleet! :)
riit jaanopeerk visas sastaavdaljas piparkuukaam. riit maajaas buus nevis galjas, bet silto garshvielu smarzha :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:34 am GMT.