smth
The Secret (2006) 
12th-Sep-2009 11:24 am
peedeejaa laikaa kaut kaa sanaacis no diezgan daudziem dzirdeet sajuusminaatas atsauksmes par filmu The Secret (2006) un graamatinju. par to, cik patiesiibaa taas domas, kas ir ieksh filmas un graamatinjas ir reeali labas. jaa, tas viss esot vienkaarshi, bet tas tieshaam ir lieliski.
noskatiijos filmu. hmz. pashpaliidziibas filma. ja godiigi, tad visa taa bija par daudz. nogurdinaaja visi tie teksti. zinu un saprotu tikai vienu, ja galvaa tev tas pozitiivais pasham atnaak, ja pats savu dziivi saac uztvert un veidot savaadaak, tad arii var kaut kas mainiities. visas paarmainjas jaasaak pasham ar sevi. un taadas pashpaliidziibas graamatas un filmas.. nee, nesaku, ka taas nepaliidzees, bet lielaakai daljai ar taam ir taa - pa vienu ausi iekshaa, pa otru aaraa. neaizkjeras uz ilgu laiku. nee, nu noteikti ir dalja cilveeku, kas nonaak liidz sevis pilnveidoshanai tieshi ar graamatu un filmu paliidzibu. varbuut tas ir iisaakais celjsh, kaa nonaakt liidz tam. nez. pasham paleenaam to visu likt kopaa, analizeet, domaat, izdariit secinaajums, protams, ir garaaks un varbuut arii mokoshaaks celjsh, bet.. kad pats esi nonaacis liidz kaut kam, tad zini, kaapeec taa ir. un ja zini, kur tu esi bijis un ko tu esi piedziivojis, zini, ko tu negribeetu un gribeetu un kaa tu gribeetu.
vaardu sakot - katram savs. vienam vajadziiga paliidziiba no malas, cits pats tiek ar sevi galaa, bet treshajam labi ir taa, kaa ir un neko vinjsh negrasaas mainiit.
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:28 am GMT.