smth
June 25th, 2014 
11:10 am - rudens vasaras vidū
Auksti.. Kabinetā ieslēdzu sildītāju. Plānās vasaras drēbes ir paslēptas dziļi skapī. Atkal siltās drēbes tik ņemu ārā un velku. Un gribas zābakus aut. Šorīt paskatījos uz sievietēm, kas uz basu kāju ir uzģērbušas basenītes, un sapratu, ka man paliek vēl aukstāk.
Laikam vecums klāt! :)

Toties pie tējas šorīt apēdu pēdējo gabaliņu Godivas šokolādes ar sāli. Joprojām garda! Joprojām patīk šokolādes rūgtums. Joprojām patīk sāļā pēcgarša.

img-thing
07:54 pm - 176 no 365 jeb man garšo zemenes! :)
bilde un nedaudz teksts )
08:42 pm - par telefon un fotolietām
Pēdējās nedēļas laikā telefonaustiņas atteicās darboties normāli un ekrāna aizsargplēve atsprāga nost. Šodien nolēmu abas lietas iegādāt kādā no esošajiem neta veikaliem. Smieklīgi bija, ka "kontrolšāvienus" izdarīju tajos veikalos, kas norādījuši, ka preces ir uz vietas. Izrādījās, ka nav gan uz vietas un sola piegādāt ne ātrāk kā 5 darba dienu laikā.
Pakasīju paurīti un ielīdu ebay. Iesmēju, ka ar visu piegādi par tādu cenu, kā LV neta veikali piedāvā, varu nopirkt 2 aizsargplēvītes un 2 austiņas, kas patiesībā man būtu arī nepieciešams, jo pieredze rāda, ka reizi gadā pilnīgi noteikti aiziet pa pieskari austiņas un aizsargplēve. Atrasts, domāts, darīts! Nu, jau tikko pienāca ziņa, ka aizsargplēvītes ir izsūtītas. Tagad tikai jāsagaida, kad par austiņām noziņos, ka izsūtītas.
Tagad sāku pētīt objektīvus fotoaparātam. Pats pamats man tā kā būtu, bet saprotu, ka gribas/vajag vēl kaut ko. Un galu galā, patiesībā jāsāk arī izmantot to, kas ir jau šobrīd, citādi pāris gadus, kamēr te ar tām kamerām bija nesaprašanās, viss ir pastāvējis plauktos. :)Jāsāk atkal iemaņas spodrināt. ;)
This page was loaded Oct 7th 2024, 12:31 pm GMT.