smth
November 26th, 2013 
01:17 pm - labs darbiņš, kas padarīts
Angļu valodas eksāmeni nokārtoti. Ja pareizi atceros, tad laikam 90,3% savācu. Dažas kļūdas gan ir tādas, par kurām var diskutēt, jo jautājumi neprecīzi noformulēti bija, bet sīkums. Galvenais, ka šis ir izdarīts un tagad jāgaida jaunās grupas sākums.
Vēl šodien ir jāizdara vairākas lietas pirms projām braukšanas. Un tad miers. Vakar to kaudzi dokumentu, kas būt vajadzīgi Atēnās, gan izprintēju, gan sametu datorā. Vēl braucienam ir apdrošināšanas lietas jānokārto un takšu karte jāpaņem. Un tad laikam tikai kofera sakrāmēšana paliek.
02:38 pm - Par apzinību
Nolēmu beidzot regulāri informēt konsulāro dienestu par savu pārvietošanos ārpus LV.
Nezinu, vai kādreiz tam būs liela nozīme, bet vismaz nosacītais pienākums izpildīts.
07:22 pm - par slinkumu
Vakariņas šodien var negatavot - visa mājās gana.
Koferi vajadzētu sākt krāmēt, bet... negribas. Nespēju sevi piespiest. Rīt, pēdējā brīdī krāmēšu. Laikam jau tas koferu krāmēšanas rūdījums ir gana liels, tāpēc paļaujos uz to, ka visu izdosies salikt ātri un nekas netiks aizmirsts. Lai gan..man vienmēr ir paranoja - baidos kaut ko aizmirst.
Ar izklaides programmu arī tā kā viss ir skaidrs. Tas arī iepriecina. Labi, ka vakar krietni pasēdēju un parakos. Tagad ir skaidrs, kur labāk un kad ir iet. Vienīgais neatrisinātais jautājums ir no ēst-dzert sērijas. Bet to jau uz vietas skatīsies.
Viss būs labi!
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:40 am GMT.