smth
October 23rd, 2013 
08:42 pm - par vecumu, vēlmēm un braucieniem
Kad emocijas noplakušas un nedaudz vairāk ir pagulēts, var mierīgāk uz lietām paskatīties.
Mani kaitina, kad takšu vadītāji sāk visādas dumības un divdomības bārstīt, arī tad, kad esi pateicis, kurš iestādījums apmaksā tavu braucienu. Nu, nebraukšu es uz lidostu caur Jūrmalu piecos no rīta, jo man jau ir sācies darbs. Un kaitina mani, kad divreiz pasakot, ka steidzies, ka jau tūlīt sāksies iekāpšana uz tavu reisu, vadītājs mierīgi brauc uz 50 tur, kur var braukt 70, un uz 70 tur, kur atļauts braukt ar ātrumu 90 km/h. Jā, it kā sīkums, tomēr.. es rēķinos, ka 5 no rīta brauciens uz lidostu būs 12-15 minūtes, nevis teju 20. Turklāt man šķiet, ka vadītājs kādu brīdi pirms braukšanas bija dzēris, jo, tad kad pagriezās pret mani, lai izsniegtu čeku, tāda dīvaina smaciņa uzvēdīja.. Var jau būt, ka vienkārši viņa elpa tā ož.. Bet 100% droša par to neesmu. Vārdu sakot, pirmais pārbaudījums komandējuma rītā bija taksis. Īpaši tas kaitinoši bija tāpēc, ka biju gulējusi tikai 3 stundas - miegs kaut kā nespēja un nespēja mani savākt savā varā.
BRU... nu, nekādu pārsteigumu - viss, kā parasti. Kamēr izlīkumo pa lidostu, aizbrauc ar busu līdz pilsētai, jau pusdesmit. Bet pusdesmitos jau sākās konference, kuru atklāja arī viens no komisāriem. Bet telpa neliela..Sajutos nepieklājīgi, ka iebrāzos tad, kad viss sācies, komisārs runā, klīdu meklējot brīvo vietu. Stulbi bija tas, ka austiņas nestrādāja un līdz ar to tulkojumu dažām runām nevarēju klausīties. Vārdu sakot - neizglējies, neiedzēris rīta kafiju un neieēdis brokastiņas sēdi un pukojies. Nekāda prieka. Pienāca pauze, iedzēru kafiju, kā izrādījās, cita pasākuma dalībniekiem nocēlu pāris maizītes. Mūsējā pasākuma organizētāji neuzskatīja, ka vismaz tiem, kuri agri no rīta cēlušies un braukuši, gribēsies ko uzkost pauzē. Pēc pauzes ieņēmām vietas citā telpā, kur mierīgi varēja apsēsties pie galda, kur austiņas strādāja un bija pieejams arī ūdens... Šajā mirklī es jau biju atmaigusi. Kafija un maizītes bija izdarījušas savu! :) Un pēkšņi pasākums sāka likties gana sakarīgs. :)
Kopumā par pasākumu varu teikt, ka ierastais bla-bla, tomēr daži sakarīgie runātāji, šo bla-bla spēja padarīt saturīgāku un interesantu. Negribu teikt, ka būtu bijusi lieka laika tērēšana. Tiesa, žēl, ka bija ātrāk jādodas prom no pasākuma, jo... jo mājās taču jādodas. Pa ceļam vēl satiku mazo Lindu, kura saņēma šādus tādus labumus no Latvijas. Uzsitām īsu klaču. Tiešām no sirds bija prieks viņu satikt! :)
Nezinu, kas notiek, bet pēdējā laikā tomēr ir sajūta, ka krietni biežāk sanāk lidināties pa gaisa bedrēm. Agrāk kaut kā to bija mazāk. Turpceļā vienu brīdi bija diezgan neomulīgi. Atpakaļceļš bija nedaudz mierīgāks, līdz ar to varēju pasnaust.
Labi, ka mīļotais atbrauca pakaļ savlaicīgi, līdz ar to no lidmašīnas uzreiz iekāpu auto. Un mājās, ātri izkrāmēju mantas un aizlīdu gulēt, jo.. jo no rīta jāceļas atkal agrāk - tas viss tās angļu valodas dēļ.
Labi vien bija, ka mājasdarbu izpildīju ātrāk, vismaz par to galva vairs nesāpēja. Vispār, tiešām tā arī jādara, ka mājasdarbu neatliek uz pēdējo vakaru, kā nereti gribas darīt.
Vispār vakardiena tika pavadīta miega zīmē. Divas mazgulētas naktis tomēr nav forši. Īpaši skumdināja tas, ka visi pārējie kolēģi kā normāli cilvēki jau bija aizdevušies uz BRU svētdienas vakarā un varēja normāli izgulēties. Man vienīgajai bija nobukotas biļetes tik ierasti neforši. Vispār.. laikam kļūstu veca, jo vairs negribas uzskatīt, ka šāda vienas dienas lekšana turp un atpakaļ ir ok. Labi, ja vēl nākamajā dienā vari nākt uz darbu tikai pēcpusdienā, bet tā angļu valoda man šoreiz tiešām izstrādāja lāča pakalpojumu. Neko darīt.
Joprojām klusi ceru, ka ar ATH viss izdosies. Jau paskatījos iespējas aizbraukt, palikt.. Nav nekas astronomisks, jo tā jau būs nesezona. Turklāt pirmās divas naktis visdrīzāk sanāk nosacīti par velti. Joprojām domāju salas vai kontinenta daļa. Bet tas viss atkarīgs no kompānijas. Tomēr jebkurā gadījumā skaidrs, ka visu īsās dienās 6-7 neizdosies aptvert. Bet tad jau redzēs, kā būs. Nav ko teikt hop..

p.s.[info]le_minga, ja vien Tu zinātu, cik skaisti man mājās tagad smaržo!!!!! :) Es ir būt stāvā sajūsmā!!!! :) Ārkārtīgi patīk!!! Absolūti negaidīti!!!! :) MEGA-MILZĪGS paldies! :)))
09:22 pm - silta vasaras vakara noskaņās
20060823-3-0621-010s
This page was loaded Oct 8th 2024, 5:26 am GMT.