smth
September 8th, 2013 
02:14 pm - svētdiena
Šodien ir liela svētdiena, tāpēc nekāda lielā rosība mājās nav un nebūs, lai arī.. varētu vēl ar āboliem tikt galā un kabačus varētu salikt. Bet šī ir svētdiena, kā tētis teica - mazais 15.augusts.
Tāpēc šodien vēl nekas liels nav mājās darīts. Tikai biezpiena plāceņi krāsnī uzcepti un āboli beigās arī tika pacepināti. Tagad, kamēr viens otrs darbos, klusi prātoju, ko lai vakariņās uzbur no vistas filejas.
Bet vispār..labi, ka veselības stāvoklis sāk uzlaboties. Tas nozīmē, ka rīt tomēr varēs mierīgi doties uz darbu. Tiesa, jāsak atbilstoši ģērbties - rudens kā nekā.
04:50 pm - vakar vēlā vakara izklaide
The Edge of Love (2008) . Par mīlestību un kaisli..par attiecībām ar trīs un četriem stūriem. Kaut kā brīžiem fascinējoši pievilka un apbūra. Brīžiem gribējās paņemt slapju lupatu un iekaustīt dažus personāžus. Tomēr kopumā filma patika. Lai arī nevar teikt, ka tā tāda jauka izklaide pirms gulētiešanas ir.
06:57 pm - domājot par rītdienu
Kabači vēl joprojām ir. Doma ir uztaisīt kabaču ikrus. Nu, ko cīņubiedri un biedrenes. Kādam nav izcila kabaču ikru recepte pie rokas, kas pārbaudīta gadu gadiem? :D
This page was loaded Oct 8th 2024, 7:35 am GMT.