smth
September 3rd, 2013 
07:29 am - par lasīšanu
Gribu Jūs palasīt, bet..nav laiks! Vakar vakarā atkal bāzu krājumus ziemai - skābeņu zupa līdz pavasarim vismaz 8 reizes mūsmājās būs! :)
Turklāt vakar bija pirmā kāpostu zupa šovasar/šoruden. Kāposts vēl tāds mīksts, bet ilgāk gaidīt vairs negribējās - vienu galvu šņik-šņak svētdien un grozā iekšā, lai vestu uz Rīgu! :)))
Eh...ko lai šodien izdomā ar to bumbieru kaudzi? Kompotu vairs īsti negribas gatavot. Jāpameklē kāda receptīte :D
09:02 am - Izmisums
Kādreiz vecajā telefonā biju ielādējusi vienu dziesmu un izmantoju to kā zvana melodiju.. Ir pagājuši daudzi gadi un šī melodija atkal ausīs skan. Tikai problēma, ka vairs nevaru atcerēties ne autoru, ne izpildītāju, ne nosaukumu. Neko! Tikai pašu melodiju. Kā lai atrod adatu siena stagā?? Man to dziesmu dikti vajag!
09:12 am - joprojām patīk
10:23 pm - lieku bumbierus pie vietas
Liels paldies, [info]le_minga par ieteikumu no rīta! Parakņājos un šodien vakarā uztapināju jau bumbierus ar banāniem. Tagad katlā top arī bumbieru un plūmju brīnums. Ja ar pirmo viss raiti bija, tad plūmēm ādiņu vilkšana nost un kauliņu izņemšana tomēr prasīja zināmu laiku. Un priecē tas, ka tikai divās plūmēs bija tārpi :). Nu, ko.. uzvārīt vēl tikai to zapti, sapildīt burkās un var iet gulēt. Nogurusi atkal esmu pamatīgi. Rīt laikam atkal ķeršos klāt kabačiem.
10:31 pm - kārtējais MAS :)
11:05 pm - vot....vot... un es par to pašu! :)
Кровать и подушка, они такие, да. Им человека завалить - раз плюнуть.
11:23 pm - kārtējā šokolāde
Šoreiz par šo šokolādi:

toffee

Jāsaka tā, ka šī nu reiz ir tā šokolāde, kas man tiešām negaršoja. Ok, vienreiz apēdu, bet viss - vairs negribu to nekad sajust uz savām garšas kārpiņām. Kaut kas īsti nebija. Laikam tiešām šoko un toffee ir divas nesavienojamas (manuprāt) lietas. Katra atsevišķi - jā, ir ok, bet.. ne abas kopā!
Vienīgais nenoliedzamais pluss - Fairtrade! :)
This page was loaded Oct 8th 2024, 7:42 am GMT.