smth
August 19th, 2013 
09:45 am - par nedēļas nogali
Nedēļas nogale sanāca gana intensīva, bet patīkama..un nogurdinoša. Gulēts ir maz. Bet emocionāli tomēr viss bija pozitīvi. Nedaudz parosījos vecāku dārzā. Krietnu kaudzi ābolu un bumbieru, un plūmju salasīju. Tētis katru otro dienu lasa pa 4-6 spaiņi ābolu un bumbieru un spiež sulu, mamma pēc tam tikai visu pasterizē un pilda burkās. Visu ziemu varēsim dzert gardumgardās sulas. ;)
Aizbraucu arī pie brāļa un Annas. Izspēlējos Lego Chima ar Ilveru. Viņš neļāva no rīta gulēt, jo.. jo laiks ir celties un spēlēties! :) Mazo aktīvo rāpotāju Santu arī pieskatīju. :) Tāda aktīviste! Un buldurētāja arī! Kā atver mutīti, tā grūti apturēt. ;)))
Vārdu sakot, viss bija forši!
Attiecībā uz braucienu sāk rasties jaunas idejas. Tomēr skaidrs gan ir viens, septembra sākumā kaut kur laikam gan braucam. :)
08:24 pm - rudens nāk
Šogad esmu nolēmusi mājās turpināt konservēšanas pasākumus. Jaaizbrauc iepirkt burciņas tuvākajās dienās, lai kabačus jau saliktu burkās.
Lai arī nekad neesmu bijusi sajūsmā par ābolu ievārījumiem, tomēr nolēmu šogad arī to uztapināt (ar visādām garšvielām). Tā ka tuvāko pāris dienu laikā šos abus pasākumus izveikšu.
Vēl būtu labi kaut ko ar bumbieriem izdomāt.Visu vienalga nepagūšu apēst un kolēģi arī nav tik rijīgi.. :)
08:38 pm - atkal par šoko
Pēdējā laikā man labāk patīk vest citiem šokolādes, nevis pašai tās ēst nost. Esmu šoko-pirkšanas manjaks :D
Tomēr reizēm arī man paslīd kāja un kādu šokolādi notiesāju/pagaršoju.. ;)
Šoreiz garšas kārpiņas tika palutinātas ar Green & Black’s melno (85%) šokolādi. Diezgan garšīga. It kā jau nekas īpašs - melnā šokolāde ar mazu vaniļas piešpricīti (lai mazinātu rūgtumiņu). Labi kūst uz mēles. Tomēr.. kaut kā nedaudz par maz tas rūgtumiņš šķita. ;) Vai arī esmu tik ļoti pieradusi pie tā šokolādes rūgtuma, ka visu laiku šķiet par maz.
Gala vērtējums 10 baļļu sistēmā - 8 no 10. :)

09:09 pm - Kā apieties ar jaunavām :)
1
Don't play mind games. Virgos view mind games and manipulation as dishonest, sneaky and beneath them, and will spot such pettiness a mile away. They won’t trust or respect you if you try this. klikt, lai lasītu tālāk )
09:44 pm - par lašiem
Viena interesanta lieta, ko šodien nokonstatējām. Lasis Rimi. Pēdējais pirktais lasis tomēr ne tikai mūsmājās izraisīja dīvainu reakciju.
Lasis abos gadījumos izskatījās un smaržoja normāli, arī mājās mēs neko nepārkāpam - atnesām, uzreiz sagriezām un sametām saldētavā. Sapratu, ka Astras mājās notika tieši tas pats. Turklāt mēs savu lasi pirkām vienā veikalā, Astra - citā. Sagatavošanas veids abās mājās - tvaicēšana. Maz ticams, ka abas nebūsim pietiekami iztvaicējušas zivi. Tomēr.. reakcija vienāda abās mājās - ne pārāk labas dušās un viss pārējais, kas izriet no savādas pārtikas uzņemšanas.
Visu laiku domāju, ka es pie vainas, bet.. ja jau divās mājās tā, tad diezin vai tā ir mans ēst gatavošanas mākslas trūkums..
Em...variants, kas nāk prātā - pēdējā laikā Rimi ieved kādus dīvaini barotus lašus?
This page was loaded Oct 8th 2024, 9:49 am GMT.