smth
August 4th, 2013 
12:01 pm - par plāniem
Vakar pa dienu bija skaists plāns - šodien piecelties agrāk un kaut kur aizbraukt.
Plāns izkūpeja vakar vakarā, kad knapi aizkasījos gulēt jau otrajā nakts stundā. :D
Nu, ko - vismaz esmu izgulējusies. Lēnā garā kafija jāiedzer, jāpakasa paurīti un vismaz līdz veikalam pakaļ jāaizveļas - varbūt kādu arbūzu nopirkt. :D
07:05 pm - svētdiena
Nedēļu tirinājos, jo gribējās uzcept kādu kūku. Šodien beidzot saņēmos, un māju piesmaržo lieliska keksa smarža. ;)Laikam tomēr rudens tuvojas, jo prātā atkal ir kūku cepšana un... adīšana. Atkal gribas vilkt ārā kamolus un adatas un sākt adīt! :)Tiesa, ir no pavasara viens darbiņš palicis, tas būtu jāpabeidz un tad jau var ko jaunu sākt. ;)
Līga 'iepriecināja' - esot lauzusi kāju. Viss ir loģiski. Man bija vajadzīgs pagājušais pavasaris, lai nedaudz apjēgtu lietas, viņai.. viņai šī kāja. Vispār pārsteidzoši, ka aizvien vairāk cilvēku tieši šādā veidā tiek pielikti pie vietas - lai apstātos un aptvertu, kas notiek ar viņu, kas notiek apkārt utt.
Bet vispār.. tāda laba un mierīga nedēļas nogale sanāca. Īsti vairs neatceros, kad pēdējo reizi šāda nedēļas nogale ir bijusi. Ir labi.
10:26 pm - nedaudz par sevi
Piektdien pie sevis nosmīnēju brīdī, kad kolēģe tā zīmīgi skatījās uz mani un teica, ka es esot ļoti mainījusies, mainījusi savu imidžu. Pasmēju un atbildēju, ka tikai poniju nogriezu. Viņa noteica, ka agrāk es bieži biksēs tiku manīta, bet tagad.. tagad svārkos, kleitās.. :)
Ja tā padomā, tad tiešām biksēs šobrīd labi, ja vienu dienu nedēļā atnāku uz darbu. Un pēdējā komandējumā es pirmo reizi ngadu laikā devos svārkos, nevis, kā ierasts biksēs. Biksēs taču ir ērtāk, bet gribējās tā sievišķīgāk.. :))
Un tagad esmu pēdējo dienu laikā vēl trīs kleitas/svārkus nopirkusi. Šovasar varbūt neuzģērbšu, jo nezin, kad vēl pienāks tie sūtījumi, bet vienalga! :) Kleitu un svārku nekad nav par daudz! :D
This page was loaded Oct 8th 2024, 9:42 am GMT.