smth
July 24th, 2013 
11:35 am - par komandējumiem
Pēdējo pāris mēnešu laikā komandējums rada nepatīkamas sajūtas. Pēc vakardienas man kādu brīdi tiešām vairs negribas lidot. Jo ir bail. Ok, varbūt tas viss, kas notika lidmašīnā ir vienkārši dažādu notikumu sakritība - karstums ārā, bezgaiss lidmašīnā, neizgulējusies, nedaudz beļģu alus trīs stundas pirms lidojuma.. Bet, ja godīgi, tad bailes piedzīvoju pamatīgas. Labi, ka viss labi beidzies, tomēr.. tādas organisma reakcijas tiešām negribu vairs piedzīvot.
Laikam būs beidzot jāsāk iespringt un iepīkt par to, ka gandrīz vai vienīgā esmu, kas brauc komandējumos..Visiem pārējiem ir kaut kādi iemesli - viena baidās apmaldīties, otrs laikam vienkārši nekur negrib braukt, izņemot nosacītus izklaides pasākumus, trešai neuztic braucienus, jo vienalga viņa tikai uz laiku ir, bet ceturtā ir atgriezusies tikko no garā atvaļinājuma.
10:34 pm - par alu
Komandējums pagadījās ar cilvēku, kuram patīk un interesē alus. Tāpēc tika pagaršoti pāris ali. Man bija Lindemans kriek, trappist Bush Ambrée (Dubuisson) un pagaršoju mutīti arī no Vedett extra blonde. Tiesa, viss ir mazie tilpumi - 250 ml :). Nav tā kā LV mazie-lielie ali. Tā ka nekādas lielās dzeršanas nebija
Nu, ko var teikt. Krieks - kā jau krieks - ar izteiktu ķiršu garšu un apakšējā garšā tomēr alus. Meiteņu padzēriens karstās vasarās. Bush Ambrée gana stiprs, bet tajā pašā laikā ar maigu garšu, ar biezu pēcgaršu, skaistā dzintarkrāsā. Vedett likās gana parasts gaišais alus. Nu, tie ekstra burbuļi varbūt arī bija. Un varbūt arī nedaudz gaišāks, dzidrāks, vieglāks, nekā parastie gaišie ali.
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:50 pm GMT.