smth
July 5th, 2013 
10:17 am - nedēļa pa Rīgu
Mamma laikam jau būs nogurusi man zvanīt un katru dienu jautāt, kad es būšu klāt.. Sākumā domāju, ka otrdien-trešdien..Tad viss pārcēlās uz ceturtdienu, tad uz piektdienu..Bet tagad.. Tagad zinu, ka šodien laikam nebraukšu ar`.. Visu laiku ir kādas lietas darāmas. :> Ne, nu nav jau nekas megasvarīgs, tomēr.. atrodas iemesls palikt Rīgā.
Bet nu.. jāsaņemas un tomēr jāaizbrauc uz laukiem tomēr ir.
10:19 am - vēl par skatāmo
Neko daudz joprojām neskatos. Lasu gana daudz viskautko, ik pa brīdim paskatos kaut ko no Dziessmu un deju svētku piedāvājuma.Tomēr var nedaudz atskaitīties arī. :)
Nezinu, kāpēc vispār skatījos Shrek's Thrilling Tales (2012) > Kaka. Nu, neuzrunāja nemaz. Un nelikās smieklīgi.
Toties ar ДухLess (2011) bija savādi. Nu, neticu es tādiem stāstiem, tomēr.. kaut kas aizķērā.. Par vērtībām dzīvē, par attiecībām darbā..Par naudu un varu. Un ofisa planktonu. It kā saprotu, ka filma diezin vai nokļūs kādreiz klasikas zelta fondā, tomēr.. tomēr patika. Un patika skaņu celiņš - kaut kā tiešām ļoti veiksmīgi notikumi tika savīti ar mūziku.
Un vēl noskatījos Русские байки. Кругосветное путешествие (2012). Viss sākās pavasarī, kad vienā no tv kanāliem pie vecākiem redzēju vienu no sērijām. Tā sērija likās interesanta, tāpēc beidzot pieķēros un noskatījos visas sērijas. Ja godīgi, tad neattaisnoja manas gaidas. Īsumā varētu raksturot - sākās viss labi un interesanti, bet beigās tāds tjap-ļaps vien sanāca. Nē, nu, atsevišķi mirkļi bija gana izklaidējoši, gana izglītojoši utt., tomēr.. beigās radās jautājums - un tiešām tas ir viss, ko par 8 mēnešiem var parādīt un pastāstīt?
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:46 pm GMT.