smth
April 28th, 2013 
08:43 am - mazā talka mājās
Pagājušajā pavasarī bija viens brīdis, kad gandrīz katru dienu iznesu ārā no mājām pa rimi maisam. Šogad īsti laiks vēl nebija pieķerties tādai kārtīgai mājas izmēšanai. Vakar vakarā un šorīt parosījos. Kārtoju drēbes, liekot gan svaigi izgludinātās skapī, gan šo to liekot maisā... gala rezultāts sanāca ne tik slikts - sakrāmējās maiss uz ķīmisko tīrītavu, maiss drēbju izlikšanai ārpus mājas un maiss citu lietu, kas nav vairs vajadzīgas. Saprotu, ka tas vēl nav viss, būs noteikti vēl! Kā tomēr ātri izdodas apaugt ar mantām! Pa vienai vien stiep mājās, bet ārā jāstiepj maisiem! :D Turklāt attiecībā uz mani īsti nedarbojas princips par to vienu gadu. Man drēbes var nostāvēt pāris gadus un tad es atkal viņas uzģērbju un varu pietiekami intensīvi valkāt. Tā teikt - katru reizi kā no jauna. :)
Bet vispār, šodien var sanākt gana rosīga diena - maisa atdošana ķīmiskajā tīrītavā, bankas apmeklējums, pasūtījuma saņemšana, gredzena savākšana no darbnīcas, kreklu savākšana Bolderājā un varbūt vēl kāds darbiņš jāizdara..Zinu, ka tas viss ir tikai tāpēc, ka vakar lielu dienas daļu nogulēju un vismaz trīs darbiņus jau vakar varēju paveikt. Bet nu neko. :) Izklaide svētdienai arī ir vajadzīga!
04:20 pm - atkal par kino nedaudz
Pēdējā laikā ar to kino skatīšanos pavisam švaki ir. Tad, kad ir laiks, vairs nav gribēšanas. Kad ir gribēšana, vairs nav varēšanas.
Tomēr šo to noskatījos.
Tā kā biju sākusi skatīties Jaungada filmas, tad vienu vēl noskatījos. Карнавальная ночь 2 (ТВ) (2007). Ja godīgi, tad labāk nebūtu skatījusies. Milzumliela vilšanās. Tāds rasols, ka žel patērētā laika.
Shame (2011) . Daudz vientulības un seksa. Vai otrādi. Šajā brīdī nedaudz par smagu man. Saprotu, ka ir laba, bet.. par smagu.
Sāku skatīties Game of Thrones (2011– ) trešo sezonu. Tiesa, pirms tam visu otro sezonu noskatījos, lai atcerētos, kas īsti tur bija. Nu, jā - otrā sezona tāda vairāk mīcīšanās uz vietas bija un tā arī gaidīju, ka trešajā sāks kaut kas vairāk notikt. Nu, ko..tagad gaidu katru nedēļu kārtējo sēriju ar milzu nepacietību.
07:31 pm - svētdiena
Sūūūņi! Nu, kā lai savādāk nosauc cilvēku, kas nosper slotiņu? Nē, nu vienīgais mierinājums, ka tāpat tā slotiņa bija jāmaina, jo pa vidu labi vairs nepiegūla. Tiesa, slotiņas mainīt es grasījos tad, kad beidzot pārģērbtu apavus vasarai un mainītu eļļu un filtrus, bet nu sanāca ātrāk - piespiedu kārtā to darīt. Tiesa, nomainīta tika tikai viena no trim. Ai, nav ko cepties - it kā jau nekas traks nav noticis. Bet nu vienalga...sūūņi, jo nepatīkamas emocijas radās svētdienas rītā.
Kad beidzot slotiņas lieta nokārtota tika, aizbraucu uz ķīmisko tīrītavu. Gaiši pavasara-rudens mēteļi dara savu - nākas biežāk izmantot tīrīšanas pakalpojumus.Vienu no ziemas mēteļiem arī aizvedu, lai varu nolikt to vasaras guļai. Pārsteidza, ka drēbju pieņēmēja apostīja manu mēteli :D Nez, ko viņa gribēja saost? :D Laikam to, vai ir mazgāts vai tīrīts iepriekš. :D Bet vienalga - tāda gana jauka tantiņa bija. Sauca mani par "kundze". Sasmaidījos, kad viņa tā laipni beigās teica: "Mēteļiem pakaļ varat braukt 1.maijā, kundze!". Sākumā pie sevis nodomāju, ka mēteļu saņemšanu būs grūti apvienot ar braucienu pie brāļa un vecākiem, bet tad attapos, ka 1.maijs taču ir trešdiena un būšu pilsētā, līdz ar to nebūs nekādu problēmu.
Brauciens līdz Bolderājai un atpakaļ. Krietnu brīdi tur nebiju. Ielas pārbūvēšana ir gājusi uz priekšu - pilnīgi ne pazīt. Pie sevis nosmaidījos par to, ka tā esmu pieradusi braukt uz Bolderāju, ka tas nemaz nešķiet kaut kur ārprātā tālu. Tiesa, kad braucu atpakaļ, tad teicu, ka braucu atpakaļ uz Rīgu. :) Kādreiz, Ķengaragā dzīvojot, regulāri teicām, ka braucam uz pilsētu, bet tagad jau ir "progress" vai nav pilsēta, bet Rīga :)).
Vienīgais, kas no plānotā šodien nav izdarīts - juvelieris. Bet to rīt, mājās ejot izdarīšu. Smukkgredzens nav ikdienas gredzens. :) Nav ko drillēt to ikdienā. :)
Un vēl, atkal parosījos ar drēbēm. Rimi pusmaisu piekrāmēju. Kaut kā esmu aizrāvusies ar drēbju skapja tīrīšanu. Un tieši tas arī ļoti patīk. Būs iespēja atkal ko jaunu iegādāt. Turklāt kristībām beidzot vajadzētu to pelēko kleitu uzšūt. Un vēl ir divi audumi, no kuriem būs pilnīgi noteikti viena vasaras kleita, un.. izskatās, ka garās kleitas vietā gribēšu vasaras kostīmiņu ar īspiedurkņu žaketi un svārkiem. Turklāt man vēl tā mēteļa replika neliek mieru. Jāaizstaigā līdz kādam audumu veikalam. Vārdu sakot, drēbes tiek mestas ārā, lai dzīvo jauans drēbes! :)
This page was loaded Oct 8th 2024, 9:24 pm GMT.