smth
March 31st, 2013 
10:26 am - par lielisko vakaru
Jā, bija neliels uztraukums pirms vakardienas brauciena pie SERGB, bet.. beigās kļuvu mierīga. Abas maizes paguvu uzcept, olas nokrāsojās, dāvana un laksti bija iepirkti. Ja dala rūpes uz diviem, tad sanāk viss krietni raitāk.
Nezinu, protams, kā SERGB, bet man patika šis vakars. Varbūt kādā brīdī mēs pārāk nomācām SERB ar savu plāpīgumu.. :> Bet nu tur es neko nevaru darīt.
Un ir brīdis, par kuru es esmu pateicīga SB..Viņas tiešums mani reizēm mulsina, bet tieši tas arī patīk vienlaikus. Ja kādreiz nevaru ko pateikt, tad jābrauc pie SB, viņa izspļaus visu, ko vajag izspļaut ;).
Jebkurā gadījumā šobrīd man ir laba sajūta par vakardienu. ;) Jābrauc vēl pie SERGB tādā vai savādākā kompānijā.
10:37 am - gripas svētki
Tā gribējās braukt uz laukiem pie vecākiem, bet... brauks tikai brālis viens pats. Pa nedēļu jau mamma sūdzējās, ka klepo un ir temperatūra, bet vakar vakarā jau arī tētis ar temperatūru nokrita. Gripa abiem uzbrukusi. Braukt uz divām dienām uz gripas perēkli.. šoreiz mamma uzstāja, ka nav ko braukt un mani aplipināt. Brauks tad, kad gripa būs pāri.
Nedaudz raizējos gan par brāli, ka tik viņš savējiem neaizved gripu - mazajai viņas pusotra vecumā tas nu noteikti nav vajadzīgs. Bet zāles jāaizved un biļetes uz koncertu arī!
07:38 pm - laika sajukums
Vakar aizkasījāmies gulēt ap pusdiviem (pēc jaunā laika). Un abi vienlaikus pamodāmies ap 4 (pēc jaunā laika). Tad krietnu brīdi vienkārša vārtīšanās pa gultu un beidzot atkal miegs. Pēc tam smuki līdz deviņiem nogulēts, bet visa diena tāda.. dīvaina. Nespējot īsti savākties. Un nu jau atkal sāk nākt miegs.
Nu, ko.. jāsāk sevi likt kaut kādos rāmjos, lai otrdien vairs nav nekādu problēmu ar piecelšanos un gulēt iešanu.
This page was loaded Oct 8th 2024, 11:22 pm GMT.