smth
March 24th, 2013 
09:29 am - pūpolsvētdienas rīts
Ir forši tomēr arī brīvdienās pietiekami agri pamosties. Tad nav sajūtas, ka kaut kas nokavēts..Visa diena vēl priekšā! Un labi, ka vakar kārtīgi pa māju padarbojos - šodien tiešām var svētdienu svētīt! :)

Un vispār - visi apaļi kā pūpoli un veseli kā rutki! )

05:34 pm - svētdienas izbrauciens
Tā kālielākā daļa darbu tika izdarīti vakar, tad šodien tiešām īstena svētdiena sanākusi. Brokastpusdienas sagatavotas un tad.. tad mazais izbrauciens uz citu jūru. Šoreiz uz Jaunķemeriem. Cilvēku, protams, tur vairāk nekā Saulkrastos, bet jūra..jūra tieši tāda pati - ledus klāta. Tiesa, Jaunķemeros krietni vairāk drosminieku, kas devās dziļāk jūrā.. Nez, mani kaut kā īpaši tas neiedvesmoja, labāk ir pastaigas gar krastu. Riktīgi izstaigājos. Vējš gan kādā brīdī jau kļuva pārāk kodīgs, aizdzina prom..toties pēc tam, pa mežu ejot..mmmm..Saulīte riktīgi sasildīja seju.
Kaudze pozitīvu emociju, jo bija saule, jo bija svaigs gaiss, jo izkustēju no mājām.
Atpakaļceļā mazais prieciņš bija tas, ka veikalā ieraudzīju baltās olas. :) Nu, gribas uz Lieldienām izkrāsoties olas tā, lai ir! :) Turklāt darbā olas vajadzīgas būs jau ceturtdien (kā teiktu vecāmamma - kai nakryškoņi!). Bet nu.. neiešu spļaut pret vēju. Ja vajag, tad vajag.

Un te..atkal draņķīgas telefonbildes ;) )
07:57 pm - laikam gan
Счастье — это когда родные и близкие тебе люди здоровы! Остальное отремонтируем, выбросим, купим, забудем…
08:33 pm - gribas kaut kur..kaut ko..
Gribas atjaunot tradīciju par oktobra beigu braucieniem turp, kur ir siltāk...
Sāku skatīties, kurp varētu aizdoties oktobrī-novembrī. Nekas pagaidām neiekrīt acīs...
This page was loaded Oct 8th 2024, 11:21 pm GMT.