smth
February 13th, 2013 
07:53 pm - dienu straujā steiga
Vakar uz Bru un atpakaļ caur FRA uz RIX. Pa šiem pāris mēnešiem šis tas BRU ir mainījies. Piemēram, busa biļete ir dārgāka kļuvusi.. Pietura pārcelta :D
Pēc ilgiem, ilgiem gadiem beidzot atkal biju Padomes mājā. Atšķirībā no tā, kas bija gadā 2004.-2005., mums arī tulko! Tiesa tulko tā, ka tad, kad gribas visu saprast, labāk klausīties ENG, jo ar terminiem smagi iet :D Bet labi, ka tomēr tulko :).
Protams, divas saraustītas miega naktis dara savu - miegs liels tomēr ir gana laba sajūta, jo gana veiksmīgi izbraukāju, gana sakarīgs pasākums bija. Kad būs nākamā sēde, tomēr gribētos aizbraukt, jo ir nozīme - vai lasi papīrus, vai esi klāt.
Šodien darbā reāli diena pagāja nemanot..Tiesa, darba diena bija tikai 4 stundas gara, bet vienalga.. Vairāk tāda runāšana - par to un par šo, par nākotni un tagadni, un nedaudz arī pagātni. Tāda sajūta bija, ka it kā veselu mūžību neesmu biju darbā :D
08:09 pm - Pelnu trešdiena
Iegāju vakarā rimčikā un aplauzos. Laša galvu - nav. Laša steiku nav. Ir tādi vientuļi 4 laša filejas gabaliņi. Paņēmu tos.
Zivis šodien topā.
Pie gaļas publika gan arī pulcējās un pirka.. Ir tādi, kuriem šī trešdiena ir parasta trešdiena. Nevaru teikt, ka esmu šausalīgi ticīga, tomēr.. tomēr pelnu trešdienā jau nu gribējās pieturēties pie gavēņa.
This page was loaded Oct 9th 2024, 1:23 am GMT.