smth
January 25th, 2013 
11:42 am - par stulbiem sapņiem
Naktī tiešām kaut kāds dumums rādījās sapnī. No rīta pamodos un krietnu brīdi domāju, vai man tas tikai nosapņojās, vai tomēr nē... Paņēmu telefonu rokās, paskatījos zvanu žurnālu un sapratu, ka tas bija tikai sapnis.
Un mēness kalendārs mani nedaudz nomierināja:
"Sapņi
Skumjš sapnis, bet nepiešķirt tam nozīmi – tajā nav svarīgas informācijas, tikai savdabīgs dienas enerģētikas atspoguļojums.
Informācija attiecināma uz laiku: 24. janvāris plkst. 14:11 - 25. janvāris plkst. 15:14"
Laikam jau tā arī ir - īsā koncentrētā veidā sapnis ietvēra tās galvenās lietas, kas vakar pa dienu uztrauca.
11:57 am - atvaļinājums - seriālu laiks
TV prakstiski neskatos, jo negribas galvu piesārņot ar to, ko man nevajag. Toties pievērošos nelieliem seriāliem. Pavasarī, kamēr dzīvoju mājās, pāris pussērijas biju redzējusi šim seriālam - Отрыв (2011). Pēckara laiks un daudzas tā laika specifiskās iezīmes... Divējādas sajūtas, jo filmā jau samiksēts viss pārāk daudz. Ik pa brīdim gan bija sajūta, ka kaut kas līdz galam īsti nav - tā teikt neticības moments. Bet kopumā.. vidēja izklaides filma.
Toties lielais prieciņš bija Pushing Daisies (2007–2009). Skaista, viegla izklaide, ar daudz, daudz smaidiem un ļoti, ļoti krāsana filma :) Tāds netipiskais krimiķīšseriāls. Tiešām labi izklaidēja un sagādāja daudz pozitīvo emociju.
01:02 pm - burkāni ar apelsīniem
Mandarīnu kūka nepārsteidza. Gribas kaut ko citu..kaut ko ar izteiktāku un spēcīgāku garšu.. Nolēmu, ka jāaizveļas pakaļ apelsīniem un jāuzcep burkānu-apelsīnu brīnums. Jācer, ka sanāks labs. Pēc dažām stundām varēšu pastāstīt.. :)



recepti skatīties šeit.
05:32 pm - gandrīz kā par mani šodien...
08:41 pm - pārlieka apņemība
It kā jau ir labi, ja esi apņēmīgs, ja mērķtiecīgi dodies sava mērķa virzienā, lai arī kāds tas mērķis būtu - liels vai mazs, gadu gadiem lolotais vai pēkšņi radusies ideja.
Tomēr reizēm sāk likties, ka pārāk liela apņēmība arī nav labi.
This page was loaded Oct 9th 2024, 3:33 am GMT.