smth
January 6th, 2013 
12:24 am - par atvaļinājumu domājot
Pakasīju paurīti un izdomāju, ka sevi jāpalutina būs atvaļinājuma laikā. Ziemā nekur un neko daudz neizdarīsi, bet kāds spa derētu. Tagad kādu brīdi pētu, kas tepat ir pieejams, kas kaimiņos...
11:02 am - savāds sapnis
Šonakt sapnī biju aptiekā. Lūdzu aptiekārei Avena complex. bet viņa, dodot lielo pudeli, man jautāja, vai es maz zinot, kā to lietot. Kad sīki un smalki visu izstāstīju, viņa nedaudz izbrīnīti uz mani skatījās un tomēr to pudelīti iedeva..
Vispār sapņi pēdējās divās dienās tādi jokaini - ar veselību saistīti. Iepriekšējā naktī mīļotajam visa seja bija ar kaut kādiem augoņiem - lieliem, sarkaniem, strutaini-asiņainiem. Un es centos glābt situāciju :>
Norakstu šos veselības sapņus uz to, ka pati pēdējās dienas krietni piedomāju pie tā, kā jūtos.
11:08 am - šī rīta dungojamā dziesma
11:15 am - Tīrības diena
Šodien kalendārs saka, ka diena ir piemērota tīrīšanai. Man te uzmetās vēlme arī šo to izmest, piekārtot, paberzt utt. Un saprotu, ka kā jau parasti - При выбросе хлама, главное — не начать его рассматривать… :)
05:55 pm - Pārdoma pie stūres
Mēs steidzamies, steidzamies, steidzamies..
Kādēļ? Lai visu zinātu pirmie, zinātu labāk, būtu plašāks redzes loks, būtu vēl kādi..
Un tomēr...Vienalga visu nepagūsim. Un dzenoties pakaļ kaut kam, varam sevi iztukšot...
Nē, tas nenozīmē, ka jāstāv uz vietas. Tomēr nav jāauļo bez prāta un saprašanas..
09:45 pm - Stadija
Gribas iedzert. Mājās ir visāds alkohols. Bet kad padomā, ka vajag tikai saliet un iedzert, tad vairs negribas dzert. Bet vienalga - gribas iedzert.
This page was loaded Oct 9th 2024, 3:37 am GMT.