smth
November 10th, 2012 
12:26 pm - kad miegi aizdzīti
Pirmais rīts, kad varēja gulēt tik ilgi, cik gribējās :) Duksis arī labi uzvedās - īpaši netrokšņoja un nemodināja mani :) Vārdu sakot, izgulējos labi :))Tagad tikai jāizdomā, ko launagvakariņās gatavot, citādi viens otrs atbrauks pēc lekcijām un gribēs kaut ko uzlikt uz zoba :D
Un būtu tā kā māja jāpiekārto, drēbes jāpagludina un jāmazgā:) Un galu galā - varētu arī nedaudz paķimerēties ;)Ak, jā, par māju runājot - šorīt pamanīju, ka viens ziemassvētku kaktuss mājās jau ir uzziedējis ;) Tagad jāskatās, vai tie vēl divi, kas mājās ir un ceturtais, kurš darbā, arī ziedēt grasās ;)
Vārdu sakot, šorīt viss ir labi! :)
01:18 pm - Suzanne Vega
Gribējās šorīt tādu maigi-jauki-glāstošu noskaņu mājās, kamēr mostos, dzeru savu sestdienas kafiju un lēnā garā cenšos saņemties mājas darbiem. Atcerējos par Suzanne Vega :) Un tā vietā, lai kaut ko darītu mājās, gribas dejot ;)

01:48 pm - vāverēns
;)
klikt, lai apskatītu )
01:55 pm - krājēji pret spļāvējiem
Kas ir labāk? Krāt, to kas nepatīk un mēģināt to norīt, vai tomēr teikt katru reizi, kad kaut kas nepatīk, to, ka tiešām nepatīk. Nezinu. Pirmais tiek darīts, lai it kā saudzētu to otro un lieki nečīkstēt un nepukstēt. Toties gala rezultāta cilvēks var saņemt nevis vienu ķieģeli uz galvas, bet veselu kravu. Otrajā variantā - mazie ķieģelīši krīt uz galvas biežāk un riskē nokļūt citā situācijā, kad viss tiek pasniegts tā, ka tev jau viss ir slikti, tu visu laiku piekasies utt.
05:07 pm - par mārtiņiem
Nu, ko - piefiksējam, ka zosis šodien pa dubļiem. Tātad Ziemassvētkos vajadzētu būt baltam un pūkainam sniegam :)
09:34 pm - Ad Brown, Mango & Kerry Leva - Tonight
Vēl viena dziesma no vecajiem krājumiem. Atnāca pie manis šovakar atkal :)



..
My head’s a mess
Trapped between the future and the right now
Just give me time and space to breathe
I’ll come around
Or we’ll come undone

And I can’t fight this battle with myself anymore
I’m running round in circles
And I can’t win if I lose you tonight
But I’m afraid to hold too tightly..
This page was loaded Oct 9th 2024, 7:32 am GMT.