smth
July 29th, 2012 
12:07 pm - kāāāāārsti
Naktis, kad gulēt vieglāk ir vienam, nevis divatā. Kļūstu kašķīga karstuma dēļ. Loga turēšana vaļā naktī neko daudz nedod.
Šodien piekopu metodi - visi logi ciet tiek aizvērti un tiek izveikta ar aukstu ūdeni grīdas mazgāšana. Uz brīdi palīdzēja - bija sajūta, ka patīkams vēsums.
Bet vispār - šorīt radio iepriecināja, ka varētu būt lietus.. Gaidu to ļoti.. Gribas tomēr kaut nedaudz atveldzēties..
Un šodien beidzot izveicu ,līdakstes dalīšanu. Bija viens liels pods, tagad ir viens lielais un četri mazie. Manējai būs vieglāk atkal - varēs audzēt pilnu podu. Protams, saprotu, ka šī 'telpas' atbrīvošana nedos manai līdakstei uzziedēt, tomēr šoreiz tā gribējās. Tagad galvenais, lai sadalītie pieaug. Ja nepieaugs, tad ieliku ūdenī apsakņoties četrus lapu galus - bija žēl mest ārā. No darba vēl jāatnes mazās līdakstes, jo tās sāk rāpties ārā no poda ;) Padalīšu un varēs arī izsniegt jaunajiem īpašniekiem ;) Un laikam kaut kas jādara ar begoniju, jo tā arī tagad kā satrakojusies izdzinusi dzinumus. Vispār pirms ziemas miera perioda jāapskata, kuru puķi vēl pārbakstīt jaunā podā, kuru padalīt, kamēr man vēl nav pazudusi vēlme stādīt un pārstādīt :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 3:30 pm GMT.