smth
July 21st, 2012 
05:52 pm - neitralus
Vakar tomēr aizbraucām uz Positivus. Vispirms sastrēgums Berģos, tad vilkšanās līdz gandrīz vai Ādažiem kolonnā ar ātrumu 30 km/h. Tad lielais sastrēgums pirms Salacgrīvas. Vispār, ja godīgi, tad nesaprotu, kāpēc tādiem, kā mēs, kas nopērk auto stāvvietas biļetes jau netā, nav kaut kāds fast track. Stāvi un gaidi savu iebraukšanu līdz ar citiem, kas pērk to stāvvitu uz vietas. Tad gandrīz divas stundas pie ieejas rindā, lai sagaidītu savu aprocīti. Un rezultātā - redzēts King Charles un Keane. Ja vēl King Charles spēja radīt emocijas, tad Keane kaut kā pazuda tajā milzīgājā "dabas telpā".
Jā, ļaužu laikam bija vairāk, nekā iepriekš kad bijām. Un līdz ar to vairāk glāžaino acu.
Kaut kā nekustināja tas viss. Palika tāds neitralus noskaņojums.
Šodien laikam nebrauksim. Līdz ar to varu pārdod vienu elektronisko auto stāvvietas biļeti..teiksim... pa 3 latiem :D
10:24 pm - tangram
Nevaru saprast: gribu-negribu; vajag-nevajag...
10:28 pm - šis tas arī Duksim piemīt :D
10:55 pm - jaunais un vecais
Joprojām ir tā, ka patīk kaut ko jaunu sākt. Gribas ātrāk pamēģināt, kā būs utt. Un patīk arī kaut ko pabeigt un izmest iesaiņojumu. Šodien miskastē nokļuva BDK šampūna iepakojums. Nezinu, kāpēc, bet dikti patīk BDK šampūni un kondicionieri, bet tagad būs kas jauns jāsāk. Un atkal būs lielais prieciņš :)
Un redzu, ka ir lietas, kas tomēr mainījušās - esmu sākusi lietot to, kas kādreiz nepatika. Pareizāk būtu teikt - bija lietas, ko uzskatīju par lieku, nevajadzīgu, tomēr tagad tieši otrādi - grūti iedomāties, ka varētu bez tā iztikt.
Tomēr laika gaitā mainās viss..
This page was loaded Oct 9th 2024, 3:26 pm GMT.