smth
June 13th, 2012 
07:16 am - par futbolu
vakar skatījāmies futbolu. līdzi jušana sadalījās-viens par ru, otrs par pl :) smējām, ka katrs par savu etnisko dzimteni tur īkšķus :)
gala rezultātā - "uzvarēja draudzība", jo spēle beidzās ar neizšķirtu :D
08:08 am - saulainā rīta piezīme
Šorīt baložiem peldes rīts :) saules sildītā peļķē aptuveni 10 baloži vannojas :) un ik pa brīdim skaidro attiecības :)
Jancīgi izskatās :)
05:59 pm - par Egli un Bērziņu
Noskatījos interviju ar prezidentu par Egles atlaišanu. Saka, ka ar Elīnu runājuši jau ir.. Un tad vēl tā ziņa, ka Egle "slimības lapas".
Pārāk dīvaini, pārāk dīvaini..
Turklāt tas vēl, ka viņa daudz ir runājusi par "ļaunprātīgajiem slimotājiem"...ironiski šajā brīdī tas viss izskatās. Bet, nu, ok - var jau būt, ka cilvēks tiešām nogūla. Lai viņai veselība!
Bet vienalga ir interesanti, kas tad ir īstenais attiecību izbeigāšanas pamats.
06:09 pm - pērle
who the fuck is Hamlet? a sort of "omelet" with ham?
06:46 pm - rāmais vakars
06:47 pm - nikooon
D5100 vs D3200 vs ?
09:02 pm - vakariņas un pārdomas par darbu
Šodien ātrās vakariņas - spagetti carbonara un kekss. Vakar solīju, ka šodien uzcepšu - nekas cits neatlika, kā vien cept :) Šoreiz ir variācijas par melleņu-kukurūzas miltu keksu. Apelsīnus šodien darbā apēdu, tāpēc bija tikai mellenes ;) Un baltos miltus pilnībā aizstāju ar kviešu pilngraudu miltiem :) Jā, tumšāks tas kekss sanāk un garša nedaudz atšķiras no balto miltu keksiem, bet nemaz nav slikti ;)
Virtuves darbos parasti aizņemtas ir tikai rokas. Galvā daudz domu par to, ko dzirdu darbā. Saprotu, ka pa manu prombūtnes laiku smilškastē ir bijis gana daudz batāliju. Visdrīzāk vēl jau arī daudz būs. Turklāt viss notiek ne bez zināmas sāpes un aizvainojumiem vienam pret otru. Lai arī cik dīvaini tas nebūtu, šobrīd nedaudz no malas uz to visu skatos. Jā, strādāju, daru savu darbu, tomēr cenšos saglabāt skaidru galvu un nejukt prātā. Un, kad esi skaidru galvu, tad tas, ko redzi, ļoti pārsteidz.
Vēl arī pa dienu, pie daļas no gudrajām galvām esot, sapratu, ka viss notiek kaut kā ne tā. Argumenti, kas tiek minēti ir tādi, ar baltiem diegiem šūti. Nē, nu es saprotu, ka gribas pēc iespējas mazāk tērēt savas naudas un dabūt maksimālu labumu, bet visam taču ir savas robežas.. Turklāt viss tiek pasniegts tā, ka mati saceļas stāvus, klausoties argumentus. Laikam visvairāk no kājām nogāza tas, ka cilvēks pilnīgā nopietnībā paziņo, ka konvencijas, ko kāda starptautiskā organizācija ir pieņēmusi pag.gadsimta 70 gados un rekomendācijas, kas pieņemtas 30-50tos gados ir novecojušas un tāpēc uz tām nedrīkst skatīties. Tā jau var paziņot, ka visi svarīgie cilvēktiesību dokumenti ir novecojuši un to var neņemt vērā, ka LR Satversme ir novecojusi un nav uztverama nopietni utt. Ai, rokas reizēm nolaižas tādu jauno slotu priekšā, tomēr nekas cits neatliek, kā saņemties un stāstīt, stāstīt, stāstīt - sākot ar dziļo teoriju, beidzot ar praktiskām situācijām, ko pāris vārdu izmaiņa var radīt. Jo vairāk saglabā mieru, jo labāk.
09:47 pm - dažas pērlītes :)
Написала свое резюме... Распечатала... Перечитала... Расплакалась.... Жалко такого человека на работу отдавать.

Почему у Водки - вкус один, а приключения всегда разные?

По-моему я беременна: меня тошнит от работы и тянет к соленому морю...
10:18 pm - kad galva ar kājām nedraudzējas
klikt, lai skatītos
This page was loaded Oct 9th 2024, 5:17 pm GMT.