smth
May 30th, 2012 
10:46 am - izklaide un maize!
Red Riding Hood (2011). filma, pēc kuras man radās jautājums - par ko īsti bija filma? sižets kāpinās, un beigās pļukš vien sanāca. laikam jānoskatās kaut kas sakarīgāks, lai šo vilšanās sajūtu remdētu.. piemēram, troņu spēļu otrās sezonas pāris sērijas ;)
vispār šodien kaut kāda saburzīta sajūta. laikam vēja dēļ un lietus dēļ. kādu brīdi vēl pagurķošos un tad kādu kūku uzcepšu. un vēl jāpameklē kāda tortes recepte, vai? varbūt kaut kas ģeniāli vienkāršs un garšīgs ienāks prātā.
04:16 pm - kā rabarberu mazkeksi par keksu tapa
rabarberi nelika mierā, tāpēc šodien pēc šokolādes keksa apēšanas uztapa arī rabarberu kekss. ņemties ar plātsmaizēm negribējās, tāpēc pielājogu šo rabarberu mazkeksu recepti lielajam keksam. ņēmu mazāk krējuma, kā receptē rakstīts un vairāk rabarberu, nekā receptē rakstīts, un kaisīju nevis ar cukuru, bet ar mandeļu skaidiņām. un izmantoju nevis demereru, bet gan tumši brūno mīksto cukurniedru cukuru. sanāca mega gaisīgs kekss. tik gaisīgs nekad, nekad iepriekš nebija sanācis. un tik ļoti forši piesmaržoja māju. man kā maizes cilvēkam laikam mājīguma sajūta tieši arī saistās ar visādām maizēm, maizītēm, keksiem, tortēm utt. Tieši tāpēc regulāri arī cepu viskautko - lai mājas sajūta ir vēl spilgtāka ;)
kekss bildēs :) )
05:05 pm - par to citu pasaules pusi
„..paskaties uz visu, kas ir mums visapkārt. Uz burzguļojošiem viļņiem un krastu, kas tiem padodas, uz augstajiem kalniem, kokiem, gaismu, kuras intensitāte un krāsa mainās ik sekundi, putniem, kas riņķo virs mūsu galvām, zivīm, kas nevēlas kļūt kaijām par barību, lai gan pašas pārtiek no citām, mazākām zivīm. Cik pārsteidzoša ir skaņu, viļņu šalku, vēja un smilšu harmonija. Bet šīs dzīves simfonijas un matērijas vidū esam tu un es, un visi pārējie līdzcilvēki. Vai daudzi no viņiem ir pamanījuši to, ko tev tikko aprakstīju? Vai daudzi no tiem, rītos mostoties apzinās, ka tā ir dāvana – pamosties un redzēt, just, pieskarties, dzirdēt un apjaust? Vai maz ir daudz tādu, kuri spēj kaut uz mirkli izrauties no ikdienas, lai apbrīnotu šo skaistumu? ..”
06:32 pm
peļuks pa Nesti skraida;)
11:10 pm - saule pār saulkrastiem!
aizbraucām līdz saulkrastiem.
atkal lieliskas sarunas. un nedaudz bilžu arī tapa :)
bija, noteikti bija jaaizbrauc, jo kaut kā vieglāk palika!
paldies, [info]minija!

pāris braucienbilžu )
This page was loaded Oct 9th 2024, 7:25 pm GMT.