smth
May 29th, 2012 
07:11 am
ja laicīgi aiziet gulēt, tad var pamosties arī tik agri :)
10:41 am - aizkari, aizkari ;)
nez, kāds ir efektīvākais balināšanas līdzeklis aizkariem?

upd. nopirko šoreiz lēto variantu: mayeri liilia. redzēs, kā aizkariem līdzēs :)
03:11 pm - lieliskas pusdienas!
aizgāju ar zajcu pusdienās. pareizāk sakot, viņa pusdienoja, bet es dzēru kapuci. izplāpājāmies. un secinājums - vēl viens mans draugs man pasaka, ka es pārāk biju aizgājusi darbos. šobrīd "kolekcionēju" to, kā viņi apzīmē pēdējos gadus. zajacs teica, ka no manis tikai papēži bija palikuši..
nu, ko.. ceru, ka man tiešām izdosies to, kas šobrīd izdomāts un kā es jūtos, saglabāt maksimāli ilgi, ka tās pelēkās ēnas mani tik ātri nenoēdīs.
un vēl, aizvien vairāk paziņu maina darbu (pārejot no vienas valsts iestādes uz citu) tieši nenormālā apjoma dēļ. un attieksmes dēļ.

un vēl šodien sapratu, ka jāvelk ārā visas papēžkurpes. kaut kā gribas ne tikai "zemu lidot" ar zempapēžiem, bet gribas arī nekur nesteigties ;) pirmdien uz darbu, ja nebūs auksti, papēžos un kleitā vai svārkos! :)
06:55 pm - mājas tīrās acis un ļeņins granītā cirsts
divi tīri logi, puķēm notīrīti putekļi, izmazgāti un piekārti aizkari.
ir tik forša sajūta! ārprātā patīk :) patiesībā kopš bērnības patīk tīrie logi un aizkari. mamma divreiz gadā lielo tīrīšanu taisīja - i logi, i aizkari, i griesti, i viss pārējais tika berzts. jā, bija kriena noņemšanās, tomēr vienmēr bija patīkami pēc tam :)
tikko atcerējos vienu lielo rudens tīrīšanu. oktobra svētki novembrī, istabā, kurā stāvēja tv, tika tīrīti logi. pa tv parāde vai kaut kas tamlīdzīgs sarkanajā laukumā, tētis skrūvēja vaļā logus, mamma mazgāja logus un aizkarus, bet es mācījos dzejoli par ļeņinu, kas brūni sarkanā granīta cirsts :)
bet vispār - šobrīd ir prieks, ka tā stūrīti pa stūrītim kārtoju māju. vēl jau tālu līdz pilnībai, tomēr.. tomēr latru dienu tiek solītis uz priekšu sperts. sāku domāt un sapratu, ka tādu lielo stūru tīrīšanu gadu nebiju taisījusi - tā pa virsu vien, pa virsu vien. jo visu laiku nebija laiks, nebija gribēšana un nekas neinteresēja, viss riebās.
tagad pasaule ir krāsaina. un skaista! un ir gribēšana. ar to varēšanu gan nepārspīlēju, lai pēc tam atkal sliktāk nepaliek :)
09:45 pm - lietus izraisītās vēlmes
11:00 pm - pulkstens 11 jau zvana... laiks ir gulēt iet!
sāku ieiet ritmā! vēl nebija 11, bet man jau žāva klāt un acis sāk lēnāk virināties.
a kādreiz!!!! kādreiz varēju līdz 2-3 naktī novāvuļot..kaut ko ķimerēties, kādu filmu skatīties. bet tagad nekā.
cīrulis manī sāk uzvarēt pūci :)tas labi!
tā ka - arlabunakti, čabuļi!
This page was loaded Oct 9th 2024, 7:30 pm GMT.