smth
May 28th, 2012 
10:09 am - laimes sajūta
serotonīns šonakt neļāva gulēt.
labi, ja kādas četras stundas esmu gulējusi. un tagad it kā miegs nāk, bet aizmigt nevaru.
iešu ka sakārtot grāmatas.
01:11 pm - putekļains ieraksts ar šķaudīšanu un klepošanu
laikam gadu nebiju krāmējusies ar grāmatām. visas izcilāju, visus putekļus notraucu. sašķiroju. atliku tās, kuras jāaiznes uz darbu, jo tur tās būs noderīgākas. kastē saliku arī tās, kas brauks uz laukiem - uz bibiliotēku. nezinu, vai viņiem dikti derēs tās grāmatas, kas ir angļu valodā, bet nu ir man tādas, kuras zinu, ka otrreiz nelasīšu. mest ārā negribu, tāpēc vedīšu uz bibliotēku.
atklāju, ka divas grāmatas man ir dubultā. visu laiku cenšos no šādām situācijām izvairīties, tomēr.. tomēr atkal un atkal parādās dvīņi manā grāmatplauktā.
pa ķērienam noliku grāmatas, kas šobrīd man šķiet aktuālākas, interesantākas, svarīgākas. atklāju, ka dziļākajā stūrī ir aizķērušās arī vēl dažas nelasītas grāmatas.
tāpat pie grāmatām kaut kā daudz visādas kartes bija ieklīdušas. un zinu, kāpēc. tāpēc, ka regulāri patapinu savus ceļvežus ar visām kartēm kolēģiem. un viņi nes atpakaļ to komplektu, un es to visu komplektu nolieku pie grāmatām, nevis - grāmatas atsevišķi, kartes atsevišķi. vispār, par kartēm runājot, atceros, ka depo redzēju smuku plastmasas kasti, vajadzēs to nopirkt un visas kartes salikt tādā kastē, nevis kartona, kas jau krieni ir nodriskāta.
vārdu sakot, grāmatas pārkārtotas, tagad varēs lasīt ;)
nu, ko.. izskatās, ka rīt ķeršos klāt logiem, aizkariem..
This page was loaded Oct 9th 2024, 7:25 pm GMT.