smth
May 25th, 2012 
11:38 am - diena bez internāta
nē, ar mani viss ir kārtība!
vakar vnk sanāca dienas lielākā daļa bez internāta - atņirdzies bija:> un šodien rīts tāds gana aizņemts bija. pie sevis iesmēju, ka bildīte ar kitty vakar bija precīzi laikā - apsveicinājos ar internāta pasauli un... atsveicinājos :D
bet tā - viss kā parasti: vakar tomēr vienu miskates maisu atkal iznesu ārā no mājam. rosoties pa plauktiem, secināju, ka gribas caurspīgīgus vai puscaurspīdīgus šķīvjus. kā iesmēju - pārāk reti dauzu traukus, tāpēc jāsamierinās ar to, kas ir, jo jaunus nav vajadzība nopirkt.
kas vēl? nu, pasāp... dzeru to, ko daktere teica dzert.
nedaudz palasu. ak, jā! vakar internāta trūkums izraisīja nepieciešamību noskatīties kādu filmu. beidzot ķēros sikspārņcilvēkam :)visupirms -
Batman (1989) un pēc tam Batman Returns (1992). Ja godīgi, tad abas noskatījos kā tīrākās fantasy filmas, atmetot to, kas saistīts ar trilleri, kriminālfilmu utt. Un, secinājums - brīžiem nespēju koncentrēt uzmanību uz filmu - tomēr nedaudz garlaiko. varbūt tas ir tādēļ, ka komiksu kultūru ne pārāk pārzinu. tomēr skatīšos arī pārējās filmas - lai ir knigu čital i mnenie imeju :) Bet, vispār īpašs priekš bija par ļaunajiem tēliem - gan nikolsons, gan de vito bija lieliski :) Un, protams, katrā filmai pa grēcīgai blondīnei. duelī kima pret mišelu, man labāk patika mišela :) jā, jā - tāpēc, ka kaķsieviete :D
nu, ko - turpināšu skatīties pārējās :)
03:45 pm - zaļais piestāv džimam kerijam
ar mokām noskatījos Batman Forever (1995). nu, kāpēc džims kerijs nemitīgi ir jāģerbj zaļā krāsā? maskā, grinčā, šajā filmā? un tās viņa vienveidīgās kustības visās trijās filmās - grūti tagad pat pateikt, vai katram šim varonim ir kas individuāls, vai vnk tas nāk no maskas - viens varonis, tikai pārģērbies :> un nikola kidmena tāda kā ledusgabaliņš.
bet nu - apņemšanās ir apņemšanās - noskatīšos visas filmas :) lai gan pēc šīs jau īsti vairs negribas - bail, ka sagaida vilšanās atkal.
un vēl - nezinu, bet man kaut kā likās, ka iepriekšējās divas blondīnes (kima un mišela) betmenam bija mīļas, bet pēc šīs filmas izrādās, ka nevienu betmens nav mīlējis, izņemot, protams, nikolas varoni! :) nu, ko.. kas būs ceturtā un visīstākā mīlestība? :D
04:54 pm - par spogulīšiem un visskaistākajām ;)
atkal iezieķējos ar dūņām.. mmmm... fooorši, fooorši, foooorši :) āda tik smukiņa, tik mīkstiņa, tik jaukiņa :)tomēr man tās dažas lietas, ko no baldones dūņām izmantoju, man joprojām patīk :)
bet vispār, tā kā krājumi gandrīz trīs mēnešu garumā tika tikai deldēti, tad tagad sāk kāroties kaut ko jaunu, iepriekš nemēģinātu. pēc sergb apmeklējuma zinu, ka gribu pamēģināt natura siberica. ko vēl? nezinu :( jāsāk rakņāties netā, lai iegūtu kādu priekšstatu un kaut kas sāktu kāroties ;)
aprīļa pabalsts ieripoja kontā, tagad var sākt tērēt :D bet vispār - slimošana tāda nejauka lieta, vismaz attiecībā uz naudām...
05:42 pm - labāk vēlāk, nekā nekad
nu tad arī es aizpildīju roršaha testu, kas te pāris dienas atpakaļ klīda apkārt.
rezultāti:
Sickness Quotient: 52%
Your "Sickness Quotient" of 52% is hardly cause for concern.

Detailed Diagnosis
Interpersonal Insights
Everyone likes you. This is because your life is such a mess that everyone else is relieved they aren't you. Your friends (both of them) think you're a total clod. As long as you continue to buy the beer, however, they'll still be your pals.
Job Performance & Attitude
You aspire to becoming the CEO of a large, powerful company. This is unlikely since you rarely leave your parent's basement. Your work is of such poor quality that your manager is considering replacing you with a machine that flushes.
Personality Insight
Your personal motto is "If you can’t make them think, make them wonder." Trust us- you've succeeded beyond your wildest dreams.
08:07 pm - cūka paprikā
šodien vakariņas pa vienkāršo: kā mārīte iesaka cūkgaļu pagatavot ar papriku. bet ja nopietni - paprikas pulveri liku tikai pusi no norādīta, jo mājās tak smuka paprika bija ;) un pa virsu vēl loki un diļļuki! :)
kā parasti - ātri un vienkārši!
This page was loaded Oct 9th 2024, 7:23 pm GMT.