smth
May 22nd, 2012 
10:53 am
radošā krīze - nezinu, ko lai sagatavo.
labi, ka vismaz ar maizi skaidrs viss - jau sāk augt!
10:57 am - ŽJG
ātri pārskrēju leta`s virsrakstiem.. man sāk rasties jautājums - ar mani kaut kas nav kārtībā, vai arī mums ir ļoti dīvaina kultūras ministre?
un visvairāk "sajūsmu" izraisīja:
"Mani, sievieti, centrālajā mediju laukumā trīs nedēļas nežēlīgi sit. Es labāk gribētu, lai ar mani diskutē. Bet kāpēc gan diskutēt, ja var visu laiku dauzīt?". "Sieviete" ir kā pēdējais arguments??? Nu, tad tikpat labi varētu arī pretējā dzimuma ministri sukstīties, ka redz viņu kā vīrieti kāds visu laiku masu medijos nežēligi sit. Ja nav argumentu, tad atceramies par dzimumu lomām... Tad sanāk, ka es, sieviete, pms laikā varu noraut dusmas uz darbiniekiem, paraudāt viņu klātbūtnē, tāpāt es varu būt kašķīga, kad saplīst zeķes, bet rezerves zeķe nav līdzi, kad lietus līst un mana frizūra noplok, es arī varu pačinkstēt.. jo.. es taču esmu sieviete un man to drīkst un man to piedos...
Būt vadītājam nenozīmē gluži to pašu, ko nozīmē būt sievai un mammai. Ģimenē uz daudzām lietām piever acis, bet, ja esi vadītājs.. tad tomēr jātur sevi rāmjos un spekulēt ar "sievieti" jau ir nedaudz par daudz.
tad gandrīz vai var teikt - nu, tad ko lien politikā, ja gribi būt vāja un neesi gatava tam, ka sitīs vairāk, nekā glāstīs.
varbūt nedaudz skarbi.. bet nu šobrīd kaut kā sakāpa.
11:48 am
šī rīta viduvējā izklaide - He's Just Not That Into You (2009). nez, bet kaut kā likās par vāju. jāsaka - ne verju!
jā, katrs mēs kaut ko gaidām, kaut ko tulkojam, mēģinam uzminēt.. bet bieži vien viss ir krietni acīmredzamāks bez vārdiem..
01:57 pm
mēģinu saprast, vai šī varētu tapt par šīs vasaras braucamdziesmu
04:07 pm - šīs dienas cepiens
graudaspēka paprikas maize.



konstruktīvā kritika:
iepriekšējās viņu maizes man tīri labi gāja pie sirds 'plikas'. šai maizei kaut kas ir par maz - gribas kaut ko virsū uzlikt..
paprika baigi maz jūtama - vai arī vnk pārāk bieži ēdu papriku un esmu pieradusi pie intensīvākas paprikas garšas :)
bet kopumā - garšīga, derīga sviestmaizēm!
06:11 pm - vakariņsacepums
jā, zinu, ka ārā karsti, bet pāriet uz pilnīgu vasaras virtuvi ar gandrīz vai svaigēšanu vēl neesmu gatava.
krietnu brīdi domāju šodien, ko lai sagatavo, lai manam gaļēdājam ir ko ēst, un man ir ko ēst. kā varianti tika izskatīti pildītie cannelloni, aukstā zupa ar gaļmaizītēm, kāda follijā cepta zivs ar sālatu. līdz beigās sapratu, ka gribu dārzeņu-gaļas sacepumu :)
daži kartupeļi tika ātri novārīti ar visu mizu. paralēli sīpoli ar burkāniem, papriku un cukini tika pasautēti. tad gaļa ar visādām garšvielām pasautēta-pacepināta. viss traukā iekšā, kārtās salikts, apliets ar piena-olu-siera-diļļu mērci un krāsnī iekšā! lai apcepas/sacepas :) ceru, ka sanāks labi! :)
bilde pirms krāsns )
This page was loaded Oct 9th 2024, 7:24 pm GMT.