smth
April 30th, 2012 
02:05 pm
rīta cēliens mājās ar filmām atkal.
atkal viena filma ar MM - The Prince and the Showgirl (1957). Ja godīgi, tad līdz galam nenoticēju tāda stāsta iespējamībai :) tomēr tas viss tika gana jancīgi izspēlēts :D Un tos ordeņus beigās jau sāku uztvert ar ironiju :D Bet vienalga - savs šarms šai filmai bija ;)
ja ne [info]le_minga, tad nākamo filmu pilnīgi noteikti nekad nebūtu skatījusies. Kāpēc? tāpēc, ka nepatika nosaukums :D.
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) :P Visu laiku likās, ka tas var būt tikai slima suņa murgiem līdzīgs kaut kas :D a, ko - nedaudz šizīga bija :D Un tieši tāpēc arī patika :D Labā un ļaunā cīņa :) Un lielā iedomu pasaules vara :) Tiešām ļoti izklaidēja ;)
un tālāku izklaidi nodrošināja Limitless (2011). spēlēšanās ap cilvēku iespējām un to paplašināšanu :) gana smalki savīts sižetiņš, lai nekļūtu garlaicīgi ;) nu, patīk man tāda veida filmas, patīk :)
bet tagad.. tagad jāiedzer vārguļkafija (ja godīgi, tas ļoti patīk, ka visa šī slimošana ir novedusi pie tā, ka baudu gūstu arī no krietni vājākas kafijas, vairs neberu mega daudz kafijas - jo garšas kārpiņas šā vai tā uztver šo neatkārtojamo garšu ;) Varbūt vēl būtu kāda šokolādes kūka jāuzcep pilnai laimei, lai gan.. vīrietim veikala sarakstā nodevu ne tikai "normālos" produktus, bet arī vafelītes, kādas tika nopirktas sestdien, kad braucām no slimnīcas mājās :) dikti ceru, ka tās no saraksta netiks izsvītrotas :)))
bet vispār.. kā jūtos? sāp jau ik pa brīdim. bet par to pagaidām nebrīnos, jo tas vēl ir normāli. cenšos galvu nepiegružot ar bažām kaut kādām. ja nu būs kādas problēmas, tad tad, kad tās būs, tās arī risināsim. šobrīd uzskatu, ka es veseļojos :)
02:37 pm
nedēļu atpakaļ mani sagraizīja. ārprāts, kā laiks skrien!
un vēl trakāk ir apzinoties, ka šodien kristianam jau ir 20(!!!). toreiz gan diena bija saulaina un nedaudz siltāka.
03:48 pm
tikko atcerējos savu ikrīta četrpaku slimnīcā. māsiņas visbiežāk četrpaku pagrieza tā, ka redzēju divus nosaukumus - gelofusine un ringer braun. un atceros tos pārsteiguma pilnos skatienus no kaimiņienēm, kas pirmo reizi redzēja, kā man atved četrpaku. pārējām lielākoties 1-2, bet man.. man 3 lielos un 1 mazo :).
bet vispār, par slimnīcu runājot, ļoti daudz ko skatījos salīdzinājumā. lasīt tālāk.. )
04:38 pm
apskatīju, kas ar tām iemaksām īsti ir.. atradu:
Atbrīvojums no pacienta iemaksām

Ja veikto pacienta iemaksu kopsumma kalendāra gada laikā ir sasniegusi 400 latus, tad no turpmākās pacienta iemaksu maksāšanas konkrētajā gadā pacients ir atbrīvots.
Pacientu iemaksu kopsummā tiek ņemtas vērā veiktās iemaksas veselības centros, ārstu praksēs, slimnīcās, ieskaitot arī pacientu iemaksu par diagnostiskajiem izmeklējumiem ambulatori un dienas stacionārā. Derīgi ir tikai tie maksājuma dokumenti (čeki), kuros uzrādīts, ka veikta „pacienta iemaksa" par valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu.
Pacientam jāseko šo iemaksu summai, saglabājot maksājuma dokumentus (kases čekus vai stingrās uzskaites kvītis), uz kuriem obligāti jābūt uzrādītam:
-pacientam vārdam un uzvārdam;
-personas kodam;
-ārstniecības iestādei.
Nacionālā veselības dienesta teritoriālās nodaļas, saņemot no pacienta maksājumus apliecinošus dokumentus, izsniedz izziņu par atbrīvojumu no pacientu iemaksu maksāšanas līdz kalendārā gada beigām.

man šobrīd sanāk tikai 183,5. nu, ko - turpināšu krāt čekus, jo deklarācijai šā vai tā noderēs.
09:01 pm
slikta karma šim telefona modelim. pirmo noslīcināju tualetē Varšavā. otrais šodien izpeldējās tējas peļķē. tiesa - tikai nedaudz. tagad izžāvēšu un cerēšu, ka viss būs labi.
kamēr biju slimnīcā, man te viens otrs it kā netīšām izmeta tekstu, ka vārda dienā es varētu saņemt jaunu telefonu, jo šis ir gana nodriskāts :D
This page was loaded Oct 9th 2024, 9:22 pm GMT.