smth
April 18th, 2012 
12:40 am - kamēr jūs degradējaties, mēs - progresējam :)
12:42 am
kamēr dzīvoju pa mājām, redzu, ka duksis mazāk vemstās. skaidrs, kā diena, kāpēc! kad eju uz darbu, tad blodiņā vairāk ieberu ēdienu, lai viņai visai dienai ir ko ēst. bet šamā jau tagad mēru nejūt - visu izrij gan jau ka.. tāpēc arī pēc tam vemj. tagad, kad barība tiek izsniegta 2-4 reizes dienā - nekādu problēmu. :)
tiesa, pamanīju, ka tagad viņa krietni uzstājīgāk diedelē ēdienu :) nāk un baksta, un citādi pievērš uzmanību :) un ne jau mani, jo zina, ka es būšu pietiekami nepiekāpīga :D turklāt vienīgais veids, kā man likt ātri pārdomāt un iedot kaut ko graužamu ir - uzkāpt uz palodzes un sākt grauzt limonijas ;))
un vēl viena pozitīvā izmaiņa - duksis ir sācis pieciest ķemmēšanas tūres ;) agrāk i pāris reizes nevarēju ar suciņu izķemmēt kažoku, bet tagad... tagad jau līdz pāris minūtēm esam izauguši :D
01:26 pm
darbā publika sāk ilgoties pēc manas klātbūtnes.
nu, jā vēl tikai līdz piektdienai manā kabinetā sēdēs divi meitēni. ar pirmdienu - tikai viena.. saprotu mēreno paniku, ja manis pirmdien vēl nav.
bet vai būšu - nezinu. to man piektdien dakteri pateiks..
05:31 pm
šīs dienas izklaide virtuvē: lazanja.
laikam gan slimošanas laikā visvairāk patīk tieši rosība virtuvē. tas padara dienas atšķirīgas. un patīk palutināt vēderus :)
un našķis, kas pēdējo nedēļu nemitīgi dzīvo manā ledusskapī - visādas ogas želejā. :)
10:17 pm
dzīvojot mājās, aktīvi darbojoties virtuvē, secinu, ka sāk riebties visi tie papīra, plastmasas utt. iepakojumi. tie plīst, no tiem birst ārā, nekad nezinu, vai tiešām pietiks tas, kas ir, vai tomēr vajag nopirkt vairāk. stikla burkās ir spēks. :) līdz šim mājās stikla traukos ar kārtīgi aizveramu vāciņu bija tikai milti, cukurs, sāls, visādas sēklas un sēkliņas. bet saprotu, ka arī tos pašus makaronus būtu jāiekrāmē tādos traukos, tas pats ar rīsiem, riekstiem, rozīnēm un visādiem citādiem labumiem, arī vasarā lasītās tējas kaut kur jāsakrāmē.. ir jau mājās pāris metāla bundžas, kas palikušas no kādām šokolādēm vai cepīšiem, vai kakao, bet tās arī nav īsti parocīgas - nav caurspīdīgas, līdz ar to neredzi, kas tur ir un cik daudz ir :) jā, zinu, ka metāla bundžām varētu un vajadzētu uzrakstiņus salīmēt.. Laikam tā arī izdarīšu. Bet vienalga, tuvākajā nākotnē virtuve ar tām stikla burkām būs jānokomplektē.
hmmz.. vēl jau ir variants - plastmasas kastītes.. tās arī neplīst.. nu, jā.. iespējams, arī tā var. vārdu sakot, šobrīd domāju par to, kā padarīt virtuves dzīvi ērtāku :) tā teikt - optimizācija :)

10:40 pm
šodien centīšos netipiski agri aiziet gulēt.
jāsāk pamazām atgriezties normālā dzīves ritmā.

This page was loaded Oct 9th 2024, 9:20 pm GMT.