smth
April 11th, 2012 
01:47 pm - Garfield
garfield
01:47 pm
manas murkšķa dienas turpinās. gandrīz murkšķa dienas - tā būtu pareizāk.
pēdējās pāris dienas daudz domājas par to, ka daļu no pavasara atnākšanas tā arī nebūšu redzējusi īsti, jo pa mājām vien. no otras puses - nekāds žēlums par to īsti nav.
pēdējās dienās daudz pārdomas ir arī par darbu. un dzīvi pirms astotā marta.
vārdu sakot, šobrīd galvā kalambūrs.
bet fiziskais ķermenītis.. paīd, pasten, pasāp, bet viss kļūst palēnām labāk. rāpjam ārā no slimošanas. tikai sēdēt ilgāk ir grūti. vajag kājas sliet augšā.
01:54 pm
pēdējo dienu kino izklaides:
Game of Thrones. noskatījos otrās sezonas pirmās divas sērijas. pēc pirmās sērijas bija nedaudz vilšanās sajūt, bet otrās sērijas otrā puse lika atgriezties tajās sajūtās, kas radās pirmo sezonu skatoties. ar nepacietību sāku gaidīt trešo sēriju :)
nu, un izklaidei un pilnīgai galvas vēdināšanai - Интерны. pirmās divas sezonas noskatījos :) laikam uz brīdi jāpaņem pauze, jo sāku just, ka mazāk smaidu :D pārmaiņas pēc kāda filma jānoskatās laikam.

un vēl - pēdējo dienu dziesma ir: šī.
04:18 pm
šodien pēkšņi sāka likties, ka mājās nav neviena krūzīte, kas dikti patīk ;) visas tās, kas ir, ir apnikušas - gribas kaut ko jaunu un skaistu :)
jā, jā - es zinu, ka esmu krūzīsu manjaks ;) darbā vien man ir sešas krūzītes, kuras regulāri tiek izmantotas. mājās.. mājās vēl vairāk. bet.. bet ar laiku viss apnīk.. gribas kaut ko jaunu :)kaut ko nepierastu. netā paklīdu un atradu kaudzi krūzīšu, kas kādu iemeslu dēļ iepatikās ;) eh.. vismaz pamielot acis var ar bildīti, jo zinu, ka jaunas krūzītes man tiešām nevajag - pietiek to, kuras jau ir! :)

visādas krūzītes )
10:56 pm - velosipēds ne tikai braukšanai :)
11:52 pm - Вид клещей
Последнее неотгаданое слово в кроссворде: Вид клещей? 9 букв.
Дело принципа отгадать. Перерыл все энциклопедии и справочники, ну нет такого клеща, бился головой об стену, звонил энтомологам - бесполезно.
В следующем номере газеты ответы: ПАССАТИЖИ! сука.
This page was loaded Oct 9th 2024, 9:21 pm GMT.