smth
March 29th, 2012 
02:59 pm
nesen tikai piecēlos. no rīta pamodos, sapratu, ka jūtos kā 7.marta rītā - nekas nesāp un tā. paskatījos filmu, parunāju ar mammu..un sāka sāpēt. jo sākām netīšām runāt par darbu - par to, ka nevajadzētu tik daudz sevi 'izdzīt darbā', ka jāpaņem atvaļinājums utt. Diemžēl jebkuras sarunas par darbu mani satrauc, un sāk nežēlīgi durt un sāpēt.. Organisms pretojas visām šīm domām. Nu, ko - nekas cits neatlika kā vien likties uz auss un gulēt. nogulēju arī ilgi - redz, jau pēcpusdiena. un tas nozīmē, ka šodien uz darbu nevarēšu aiziet, bet papīri ar vid līdz sestdienai jānokārto. rīt būs vien jāievelk dibens darbā, lai visus papīrus un paroles savāktu. nekas cits neatliek.
bet nu.. jebkurā gadījumā tagad ir skaidrs, ka tiešām izdegšana vēl vairāk pielej eļļai uguni..
03:06 pm
labi. kamēr vēl sēžu pie datora, tikmēr īsumā par filmām.
Madame Sans-Gêne (1961). napoleons un visi citi zvēri. smieklīgi, uzjautrinoši utt. ;) bet sofijas lorēnas pupi gan bija smuki :D
The King's Speech (2010). šī gan man ļoti patika. raša kungs kā laionels bija vnk nepārspējams. tiešām bauda acīm! :)aizrāva, apbūra utt. zinu, ka pēc kāda laika šo filmu atkal labprāt noskatīšos. lieliska.
Hop (2011). ja godīgi, tad biju palaidusi garām, ka mums ir arī lieldienu pasaku stāsti :) zaķi un cāļi bija mīlīgi. bet līdz galam īsti nepārliecināja ;) laikam esmu izaugusi no vecuma, kuram domāta šī filma ;) bet bērniem gan jau patiks.
Rango (2011). multeņvesterns :) šo lieku kaudzītē pie tām multenēm, kuras var ar interesi noskatīties atkal :)
Mr. Popper's Penguins (2011). džims kerijs sāk novecot.. un labi, ka nav visās pārējās filmās redzēto kustību, mīmikas piesārņojums tik liels šajā filmā. tas iepriecināja. bet pingvīni..pingvīni ir un paliek pingvīni. :) viduvēji.
The Help (2011). Vēl viena nopietnā filmā. lika pasmaidīt. un pašausmināties. un aizdomāties. un atcerēties kaut kādas lietas no ženēvas laikiem. bet..laba.
pateicoties [info]le_mingai bija man arī ališu uzbrukums ;) sāku ar visjaunāko: Alice in Wonderland (2010). krāsaina, nedaudz šizīga. un kaut kur sajūta, ka nedaudz vairāk atrauta no grāmatiņas, bet vienalga- tas nemazināja filmas burvību ;) kaķis un cepurnieks, protams, visvairāk patika :D
tad noskatījos veco, melnbalto: Alice in Wonderland (1933). īsti flamingo :) un jancīgi tērpi. bet melnbaltām filmām ir īpaša burvība. nemaz ne sliktāka par savu 2010.gada līdzinieci ;) un tad galu galā noskatījos arī jaunāku versiju Alice's Adventures in Wonderland (1972). daudz mūzikas un dziesmu. un ļoti līdzīga 1933.gada filmai. nezinu, kāpēc, bet šī man patika vismazāk.
nu, ko.. tagad vēl pāris filmas jānoskatās, lai var nākamo atskaiti rakstīt :)
08:28 pm
tā.. slimnīcas soma gandrīz salikta. tas ir gadījumam, ja rīt mani tomēr aizsūtīs uz slimnīcu. izkrāmēt somu, ja nevajadzēs, vienmēr var pagūt. sarežģītāk otram ir izskaidrot, ko somā tieši sakrāmēt. tāpēc priekšdarbi šodien jau tiek veikti. viss arī sarunāts, kā rīkojamies, ja mājās vairs rīt pēc ārsta apmeklējuma neatbraucu. ta nomierina un priecē, jo par to vairs galva nav jālauž.
jācer, ka tomēr slimnīca nebūs. :> ja godīgi, tad trīs nedēļas iepriekš slimnīca nedaudz biedēja, tad tagad ir tik racionālas domas - par to, kas noteikti vajadzīgs, par to, bez kā var iztikt, par to, kas būs, ja būs šņiks-šņaks utt. ak, jā. rītdien laikam no rīta labāk neko neēst, gadījumam, ja vedīs uz slimnīcu uz šņik-šņaku :) vārdu sakot - biedējoši racionāli :>
10:56 pm
kamēr pa mājām, tikmēr duksis apresnējis.
jāsāk mazāk barot laikam.
agrāk, kad mājās tikai no rīta un vakarā, tad iedod no rīta vienu devu, bet vakarā - otru. toties tagad - abi ik pa brīdim piebarojam lopiņu, jo tak sēž pie bļodas vai skrien pie ledusskapja un žēli ņaud.. tagad mēģināsim sīko rudo purnu pie dietas piesiet :> a ja nu sanāks ;))
turklāt tagad es zinu, ka duksis pa dienu nemaz tik megaaktīvs nav. šamā visu laiku gandrīz man blakus vai virsū guļ :) kas guļ, tam daudz izrīties nevajag :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 11:26 pm GMT.