smth
March 14th, 2012 
08:09 am
vakar bija smaga diena. par daudz staigāts, par daudz uztraukumu, par daudz..visa par daudz.
loģiski, ka temperatūra, mājās uzrāpās līdz 37,8. sapratu, ka tas viss ne tikai tāpēc, ka ir iekaisumprocess, bet arī..nervi.
pagulēju. pagulšņāju, paskatījos nedaudz tv (negaidīju, ka pusotra stunda uz dīvāna pie tv var būt tik nogurdinoša! :) ), iedzēru slimnīcā izsniegto tabletīti un nokritu atkal pasnaust. ap astoņiem vakarā temperatūra jau nedaudz zemāka - 37,4. bet ap 23 - jau 37.1. Un līdz ar temperatūras krišanos sāka pazust arī velkošās sāpes. Tas pašu ļoti iepriecināja :)
Nakts mājās..uz nakts guļu aizgāju ap 23:30, pēc zālīšielietošanas, bet nogulēju bez pamošanās līdz gandrīz pusseptiņiem. Slimnīcas smacīgumā un karstumā naktis slikti gulēju, turklāt pēdējās dienās arī matracis sāka likties gana neērts. bet mājās.. mājās miegs bija labs. un tas ļoti priecēja. Jau pēc ierastā slimnīcas grafika temperatūras mērīšana - 36,6 :) Zinu, ka gan jau pa dienu atkal sāks rāpties, kur gan viņa liksies :)), tomēr ceru, ka zāļu ietekmē visi tie, kuriem jāmirst, būs apmiruši un nekādu iekaisumtemperatūru vairs te nebūs jāpiedzīvo.
Šodien man ir gultas režīms. Lai arī mājās ir daudz ko darīt, neko daudz nedaru un nedarīšu. Negribu skriet ratiem pa priekšu - ak, redz, sajutos labāk, tāpēc jāsāk aktīvi šiverēt. Skuju! Gulēšu un atpūtīšos, lai... lai nav jāatgriežas slimnīcā.
Duksis var redzēt, ka ir priecīgs ;) Kā mani sagaidīja mājās! Pieskrēja, izslējās uz pakaļķepiņām un purniņu piegrūda manam šnobelim ;) Un naktī gulēja vai nu blakus tāpat, vai zem sedziņas ieritinājusies ;) Tikai es tāda nejauka - ne reizi vēl neesmu barojusi viņu :D A priekš kam - ja ir kāds cits, kas dūdai izsniedz pārtikas devu.
Vārdu sakot, šobrīd ar mani viss ir labi, turpināšu saudzīgi sevi atpūtināt :)
09:05 am
ak, jā. smieklīgi, bet.. bet manas asinanalīzes laikam tomēr bija sajauktas ;) vakar hemoglobīns bija 0,92 un daktere teica, ka pēc vienas ampulas tik straujš kāpums noteikti nevar būt..:) redz, tomēr pareizi man nostrādāja čuiņiks un jautājums par to, vai tā tiešām ir mana analīžu lapa, bija vietā.
bet nu dzelzs preparātu man jāturpina būs ielietot :) vakar vakarā mīļotais atveda veselu rimi lielo maisu ar apelsīniem (jo nav ko man dzert paciņsulas - nekāda labuma viņās neesot:))) ) - spiedīšu sulu un šķaidīšu, un dzeršu :)
un vēl. pavisam aizmirsu uzrakstīt par kaimiņieni... viņu vakar arī izrakstīja. un.. viņa no slimnīcas pa taisno uz darbu vakar aiztesa.. viens traks bābietis :>
09:33 am
rīta cēliens jau nogurdināja. jāiet pagulēt. varbūt pēc tam kādu filmu noskatīšos vai pagulēšu.
pēcpusdienā kaut kā jānoorganizē izraksta savākšana no slimnīcas.
05:40 pm
šodien daudz pa gultu vien. tiesa, pēcpusdienas snauda nesanāca - negribējās. bet no rīta gan līdz pusdienām nogulēju labi. rīta 36,6 pa dienu pacēlās līdz 37,1 un tā arī pieturējās 16:47. tomēr jūtos šodien krietni labāk nekā vakar. un mazā temperatūru pagaidām nerada diskomfortu. mājās tiešām kaut kā ir vieglāk. turklāt mājās krietni vairāk atrodos horizontālā stāvoklī, salīdzinot ar slimnīcu, un tas itin nemaz nekaitina ;)
mājās joprojām gandrīz nekas nav izdarīts. vienīgais - slimnīcas drēbju soma izkrāmēta un tās drēbes, kuras pirms slimnīcas jau bija salikas veļenē, sagaidīja savu mazgāšanās brīdi :) un vēl duksim kasti tomēr tagad pievakarē iztīrīju, citādi jau sāka pavisam nelāgi ost ;)) duksis pārlaimīgs jau paguva kārtējo "dāvanu" svaigajā kastē ielikt :D un vēl uzliku maizi cepties. labi, ka bija viens gatavais maisījums. ceru, ka maize sanāks, ka neaizmirsu kaut ko pielikt svarīgu klāt. citādi.. citādi būs briesma - maizes nebūs. :) un labi, ka pirms slimnīcas gatavotais pupiņu-burkānu-cūkgaļas sautējums tika iemests saldētavā. tagad izvilku ārā un mēģinu lēnā garā atsildīt. īstai ēdiena gatavošanai pagaidām pietrūkst spēks. un nemaz negribu iespringt par visām saimniecības lietām. šobrīd joprojām turpinu sevi ļoti saudzēt un mīlēt.
un vēl. uz darbu nopludināju kolēģiem info par to, kas ar mani. maksimāli maz, tā lai nav kaut kāda lieka siekalošanās par to kas un kā. un tajā pat laikā pietiekama info, lai saprastu, ka darbā nebūšu ne šonedēļ, ne nākošnedēļ. nu, ko - panika iesēta, jo teksti bija - ka nav zinājuši, ka ir tik traki.. :>
05:55 pm
kopš pēdējās kino atskaites noskatījos atkal lēnā garā kaudzīti filmu. šobrīd ar filmu skatīšanos ir tā, ka tā uzreiz filmu nespēju noskatīties- vajag atpūsties pa vidu.
nu, ko tad es noskatījos?
One Day (2011). Romantiska. un skaista. man patika. līdz šim annu hetaveju uztvēru kā tādu tīņu aktrisi, bet šajā filmā pamanīju viņā pieaugšu sievieti. patika ideja - viena diena daudzu gadu garumā divu cilvēku dzīvē. un..laikam arī patika, ka nav gluži siekalains happiiiends. vārdu sakot - patika!
pēc tam izklaidējošā - О чём ещё говорят мужчины (2011) . izsmējos pamatīgi. un laikam gan pat vairāk, nekā pirmā daļa patika. tiešām sanāca laba izklaide.
pēc tam sekoja - Just Married (2003). jā, atkal romantiska filma. tomēr jutos vīlusies pliekanībā. jā, bija brīži, kad gribējās pasmaidīt, tomēr amerikāniski stulbie jociņi krita uz nerviem.
tad noskatījos The Invention of Lying (2009). šī gan man patika. arī romantiska. nedaudz fantasy. tada viegla un mīļa. un patiesībā lika aizdomāties par meliem un patiesību, par īstumu un neviltotību. bija tiešām jauka.
šodien pabeidzu skatīties Puss in Boots (1988). muzikāla pasaku filma :) pasmējos par to, ka kristofera volkena runcis zābakos dikti atgādināja karību jūras pirātu džonija depa zvirbuļdžeku :) gan kustības, gan manieres, gan skatiens ;))
un beigbeigās noskatījos bezgala romantisko - Мой парень - ангел (2011). tiešām jauka un skaista. un nevaru teikt, ka ziemassvētku-jaungada pasaka. vnk jauka romantiska filma. dažos brīžos ļoti aizkustināja līdz asarām, dažos brīžos lika smieties pamatīgi. vārdu sakot - jauks kino, ko skatīties vēl kādreiz, kad skumji vai priecīgi ir ap sirdi :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 11:22 pm GMT.