smth
February 17th, 2012 
07:31 am
stress, kā parasti, ietekmē vēlmi ēst. baisi grūti sevi piedabūt kaut ko apēst. pagaidām darbojas latvietis-skopais: esi tik daudz sagatavojusi, nopirkusi viskautko - jāēd! - citādi būs jāmet miskastē viss..
pirmās nedēļas noteikti nebūs vieglas..tomēr ceru, ka drīz viss ieies sliedēs un varēs turpināt normālā atmosfērā strādāt.
12:50 pm
laikam gan šī bilde raksturo šobrīd vislabāk:

okozalosj ne kozalosj
08:41 pm
puķes mājās. skaists pušķis sanāca. dzelten-sarkans. pašai labāk patiktu balts, bet aukstajā laikā krāsainais drošāk.
rīt būs sarežģīta diena. jo zinu, ka neviens pats mans vārds nespēs tomēr mierināt... man nekas cits neatliek - tikai būt blakus.
un vēl.. laikam jau esmu sākusi pieņemt to, ka tagad ir manu vecāku paaudzes laiks..pirmais bija mans krusttēvs, kad bija smagi apzināties. tagad saproti, ka tāda ir tā lietu kārtība.. vecvecāki ir aizgājuši..tagad vecāku laiks... un reiz pienāks arī mans, manu draugu laiks. protams, negribas, protams, gribas mīļos paturēt šeit pēc iespējas ilgāk.. bet.. tāda ir lietu kārtība. kāds atnāk, kāds aiziet. katru dienu.
09:16 pm
man patīk virināt Tavu ledusskapi, jo tas vienmēr ir pilns. nevis šis tas visos plauktos, bet reāli pilns.
09:38 pm
apskatījos salona mājas lapā, bet tur tikai pagājušā pavasara sēru pušķis pagaidām ir un tas otrs, kas man mājās krietnu brīdi priecēja aci un duksi :)

sēru pušķis 2011


dukša prieks

šodien paņemto pušķi nobildēja ar`.. bet bilde vēl nav mājas lapā.
bet vispār.. man patīk šis veikaliņš. attieksmes dēļ un arī visi trīs pušķi, ko pasūtīju, man tiešām patika.
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:20 am GMT.