smth
February 13th, 2012 
08:56 am - Garfield
garfield
08:57 am
laikam jāizveic izpēte par mielīna šķiedrām.
04:13 pm
otrs tevi nekad nepadarīs laimīgu, ja pats tāds nebūsi/negribēsi būt.
09:09 pm
sēņu zupa ar sieru gatava :) tagad tikai maize jāsagaida. šoreiz rudzu-kviešu ar saulespuķu sēklām :) redzēs, kas sanāks. pirmo reizi mājās cepu maizi, kurai klāt arī rudzu milti.. bet nu jā, esmu jau tik tālu, ka pat neapsveru veikalā domu - pirkt maizi. jā, varu aizdomāties, ka vajadzētu finnkrispus iepirkt, bet ne maizi.
vēl šodien nedaudz pa puū podiem parosījos mājās. orhidejas kaut kā dīvaini sāk izskatīties. tiešām lielajos salos no logiem būs aukstums atnācis pie viņām par daudz?? ļoti ceru, ka nē. žēl būs. jo katrai ir savs stāsts ;) lai gan.. ir arī jancīgais - orhidejas varētu izdīkt diezgan vienkārši ;) vēl pirms nedēļas, kad bijām cenu klubā pakaļ aķim manam auto, gājām garām orhidejām. un varējām tak nopirkt, bet mans oms bija slikts un sapratu, ka par puķēm nekāda prieka nebūs, turklāt bija jau arī lielais aukstums - to īso posmu no veikala līdz auto būtu apsalusi tā orhideja. jāsagaida siltāks laiks, tad atkal kādu varēs izdīkt ;))
09:16 pm
nu jau mamma ir tik tālu interneta lietošanā, ka zvana man un jautā, kur par vietējiem pagasta večiem var baumas izlasīt. bijusī kolēģe esot teikusi, ka tur tādas lietas, tādas lietas sarakstītas, bet mamma nepaprasījusi, kur tieši tas izlasāms ;) tagad man jāmeklē svaigākās baumas un riebeklības par pagasta večiem :>
09:46 pm
Кот — это тaкое животное, которое по комaнде ″ КУДАБЛЯ!!!″ aвтомaтически меняет передвижение в прострaнстве.
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:18 am GMT.