smth
February 5th, 2012 
11:45 am
kaa no riita iesleedz raadio, taa dzirdi, ka atkal kriit aukstuma rekordi..
nu, cik ilgi veel???
05:55 pm
cepure pabeigta, izmazgaata un atdota valkaashanai. :) man jau pashai shkjiet, ka vajadzeeja garaaku, bet ja nu man saka, ka nevajag, tad lai nu taa buutu. :) taada iiscepure ir :)))
bildes nav, bet iemetiishu sheit visu rakstu un aprakstu, ja nu kaadreiz atkal shii vienkaarshaa un izskatiigaa cepure buus jaauzada ;)
shodien patamboreeshu veel mezhgjiini dvielim, bet tad kjershos klaat cimdinjiem :)
06:18 pm
tomaatu-bazilika maize uzcepta. kraasni ieshauta shokolaades maize ar manu uzlabojumu - zhaaveetiem kjirshiem. peec triis stundaam varees vilkt aaraa! :) uz nedeelju gan saaljaas, gan saldaas maizes kraajumi buus atjaunoti! :)
tik ljoti pierasts pie savas maizes, ka tieshaam vairs nekaadi nespeeju iedomaaties ko citu savaas maajaas. pat miiljos liepkalnus un rankas nee..
07:09 pm
ziema - zupu laiks. maajaas tika atstieptas vistas kaajas. buus visupirms buljons, bet peec tam - zupa! :)pirmo reizi eksperimenta noluukos pieliku nedaudz ingvera. redzees, kaa buus.
bet vispaar. beerniibaa, kad pashiem auga vistas, man garshoja vislabaak vistas kjepa :) skrimshljaina :) foooorsha :) un otrajaa vietaa bija stilbs. bet kjepa bija visgarshiigaakaa :) paareejais vistai manis peec vareetu nebuut - tikai kjepas un paaris kaajas ;)
08:26 pm
labi tomēr, ka piektdien nomainījām aķi. pieslēgšana pie elektrības vecajam neko nelīdzēja. tāpat būtu jāmaina.
nu, ko..ceru, ka šis kalpos krietnu brīdi godam. iepriekšējais pietika uz četriem gadiem.
10:41 pm
cepure, kādu uzadīju
pavisam vienkārša, viegli adāma. vienīgais - man no smalkākas dzijas bija un tumši zila - tā, lai pie šalles iet klāt ;)
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:14 am GMT.