smth
January 30th, 2012 
08:46 am - Garfield
garfield
09:07 am - šī rīta kauja
pirkstaiņi:


vs.

dūraiņi:


53:29. pirkstaiņi vinnē.
skaitīju tikai tos, kurus tiešām spēju identificēt, kā cimdus vai dūraiņus. šaubīgos - neskaitīju. tāpat neskaitīju tos, kuri paslēpti bija kabatās :)) jo nevar tak zināt, kas tajā kabatā slēpjas :)
piefiksēju, ka ir daži, kas arī šajā laikā staigā plikām rokām. var jau būt, ka viņu rokas apģērbs ir kabatā paslēpts un es vnk to neredzu.
pati šodien paņēmu dūraiņus. lai gan somā paslēpušies ir arī pirkstaiņi. aukstā laikā ar dūraiņiem ir siltāk.
turklāt, nākot uz darbu, sapratu, ka laikam jāuzada kādi dūrainīši. lai gan..man taču pasūtījums ir puspirksteņi ar apgērbjamu micīti :)
10:15 am
šonakt pretīgs sapnis bija. varza suņu, no kuriem slēpos mežā. bija vēl kāds cilvēks blakus. kāds, kuru pazīstu. bet nezinu - sieviete vai vīrietis. tomēr jutos kopā ar šo cilvēku drošībā.
laikam stāsti par suņu bariem, kas klejo un kož cilvēkus, ir darījuši savu...
12:53 pm
However available data shows that more than 60% (58.4% among men and 70.7% among women) inhabitants of Latvia have suffered from stress and depression with highest number of such complaints coming from age group from 25 to 54 (working age) (data „Survey on habits influencing health of Latvian inhabitants, 2010“).
02:37 pm
Скоро! Во всех городах страны! 14 февраля–День секса за открытку! 23 февраля–День мужского дезодоранта! 8 Марта–День мести за дезодорант!
This page was loaded Oct 10th 2024, 3:21 am GMT.