smth
January 8th, 2012 
02:55 pm
vakar bija mazi piromāna svētki :) veselu vakaru varēju ņemties ap kamīnu:)
svaigi cepta šokolādes maize ar riekstiem un žāvētām dzērvenēm, mežezers, karstā ziemas sula, apausīni un rieksti šokolādē, un ūdenspīpe, un uguns, un sarunas... vnk lielisks vakars :)
mazais piromāns gaida jau nākamo sestdienu, lai varētu turpināt darboties ap kamīnu :)

bet vispār. vakardiena tiešām bija jauka. tikai, cepot maizi, saskāros ar vienu problēmu, ko parasti visi mini - iekrīt augša. nu, nekas. ceru, ka nākamreiz izdosies ;)
03:17 pm

Низкая срачабельность

Низкая срачабельность
Вы любите тишину и спокойствие, а в окружающих цените прежде всего чувство такта и деликатность. В то же время, при желании Вас можно вывести из себя, если очень постараться. Правда, в этом случае Вы будете играть по своим правилам, не позволяя оппоненту манипулировать собой. С Вами лучше дружить и не нарываться - для людей адекватных это не такие уж сложные условия, чтоб поддерживать с Вами теплые отношения сколь угодно долго.
09:39 pm
Joyeux Noel (2005 reklāmrullīti redzēju pirms kāda brīža televīzijā. karš un viss, kas ar to saistīts, nelikās īsti laba lieta svētku laikam. tomēr noskatījos beidzot. kaut kur nedaudz atgādināja remarka grāmatas. un patika. ļoti. jo parāda nejēdzību. un parāda gaišumu.
tā kā svētku laiks turpinās, tad noskatījos vēl vienu ziemassvētku filmu: One Magic Christmas (1985). garlaikoja. neaizrāva.
un tad beidzot pieslēdzos tv kastei un noskatījos Monsters vs Aliens (2009). lai arī atsevišķos mirkļos lika pasmaidīt, tomēr kaut kas pietrūka, lai varētu teikt, jā, šo vēlreiz kādreiz noskatīšos.
This page was loaded Oct 10th 2024, 3:22 am GMT.