smth
December 19th, 2011 
09:10 am - Garfield
garfield
11:07 am
par piektdienu runājot. tagad rakstu iesniegumu par degvielu, un pie sevis iesmēju par to, ka piektdien pirmo reizi atrāvos uz alko pārbaudi :) līdz šim nekad, nekad, nekad neviens nelika pūst :D Bet piektdien tomēr lika :D Viss auto riktīgi iesmēja par to :) pats policista kungs arī izskatījās apmulsis, ka apturējis auto pilnu ar dāmām, kas skaļi iesmej par visu :D Es pie sevis vēl vairāk ķiķināju - mhm, alkohols.. kāds alkohols, ja iepriekšējā vakarā esi bijis teātri un pēc tam agri liecies gulēt, lai agri celtos, lai vestu pillu auto ar ļaužiem uz Tartu :>
otra lieta - pirmo reizi izjutu, ko nozīmē patiesi pills auto. ierasto 2, maksimums 3 cilvēku vietā - 5. smagi bija. rokas nedaudz nogura.
11:29 am
šonakt sapnī atkal biju horvātijā un itālijā. klīdu pa ielām. pamodos tajā mirklī, kad ieklīdu kādā pagalmā, jo gribēju uztaisīt šortkatu. bet izrādījās, ka iemaldījos kādā slēgtā pagalmā, no kura iziet var tikai pa tiem vārtiem, pa kuriem iegāju, vai arī otrais variants, ko apsvēru - ieiet kādās dzīvokļa durvīs...
pamodos un nodomāju, ka nesaprotu, kāpēc bija tik daudz durvis visapkārt tajā pagalmā.
07:37 pm
forsha diena - izej no darba 13:30 ceriibaa, ka atgrieziisies.. gala rezultaats - no sanaaksmes tiec aaraa 17:20. protams, uz darbu vairs speciaali neiesi..
atkal diena pa kaaju.
10:29 pm
adu. centiigi uz priekshu. prieksha gatava. mugurpuse iesaakta. gribas tuvaakajaas dienaas pabeigt tomeer to dzhemperi. it kaa nepiedodami, ka visu nedeljas nogali novartiijos pa gultu. bet taadaa staavoklii jau vienalga nespeetu neko daudz izdariit. toties shodien.. shodien jau rokas saap, bet vienalga - adu.
shodien nopirku diegus sarkanaam mezhgjiineem ;)) un tumshi zilai cepurei :)
kjimereeju uz priekshu ;) un ideju tik daudz :) galvenais - visu paguut iistenot ;)
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:26 am GMT.