smth
December 14th, 2011 
08:50 am - Garfield
garfield
08:51 am - izdegt
nogurums no tā, ka vakaros atnāc un uzreiz aizej gulēt. nogurums no tā, ka nav vakaru.. ir tikai rīts ar kafiju, darbs un gulta.
09:20 am
bljadjjoptvajumatj.
01:40 pm
uz tartu ar auto? ok, par ceļu līdz valmierai viss skaidrs. bet tālāk? kāds ir?
būšu atkal vienā avantūrā iekūlusies laikam.
03:23 pm
07:10 pm
pirmais vakars, kad atnāku mājās un tomēr nenokrītu gulēt. vēl kaut ko esmu spējīga darīt. neko daudz, bet vienalga - neesmu vismaz horizontāli.
darbā rodas, protams, nedaudz vainas sajūta, ka visu nespēju izdarīt. viens jautā, vai šis ir jau izdarīts, otrs jautā par kaut ko citu.. bet es tik atbildu - šis nē un tas arī nē.. bet ir virkne citu lietu izdarīta.. un jūtos vainīga par to, kas nav izdarīts. laikam jau tas īsti pareizi nav, bet neko nespēju ar sevi izdarīt...tomēr pie visa tā cenšos aiziet laicīgi aiziet mājās, lai nav gluži katru vakaru tikai miegs un miegs un miegs. ir tik daudz visādu ķimerējamo... šodien būtu jāpabeidz mežģīne, tad varētu atgriezties pie džempera. jau ir jauns pasūtījums - cepure..tā ka ķimerējamie viens pēc otra stājas rindā...
09:07 pm
zināt kādu noslēpumu. gaišu un skaistu noslēpumu. kas ļoti līdzīgs tavam noslēpumam.
ir maza sazvērestības sajūta. gaiša sajūta.
un es ceru, ka tas noslēpums pēc kāda laika vairs nebūs noslēpums. ne tam otram, ne man.
un būs prieks.
09:13 pm
sen mājās vakariņās nebija pelēkie zirņi ar gaļu. pēdējās dienās nelika mieru doma par to, ka vajadzētu uztapināt - garšas kārpiņas kliegtin kliedza par to, ka gribas šo garšu sajust.
šodien uztapa ar`! :)
daudz sīpolu, daudz šķiņķīša, nedaudz tauciņu un zirņi, zirņi, zirņi ;)
mmm... siekalpilla mute joprojām ;)
un nedēļas nogalē vajadzētu ietestēt mammas skābētos kāpostus ;)vajadzētu būt labu labiem - kā jau parasti :)
11:49 pm
viena mežģīne gatava. lēnāk iet kā pirmā. jo platāka. jo ne tik daudz sēdēju pēdējas dienās pie tās mežģīnes. bet vienalga - ir gatava.
nedaudz džemperi arī paadīju uz priekšu. tuvākās dienas laikam tomēr prioritāte būs pabeigt džemperi un tad otru mežģīni uztapināt ;)
bet tagad.. tagad var iet gulēt ;)
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:31 am GMT.