smth
December 10th, 2011 
11:45 pm
saakam jaunu skaistu dziivi.
uz datora.
11:48 pm
shii diena izveertaas negaidiiti neparasta un jauka.
no riita pamodos paarlieciibaa, ka visu dienu dziivoshos pie vecaakiem. bet nee. peekshnji viens zvans un...diena pilniigi savaadaka. aatri gjeerbos un braucu uz d-pili, lai paguutu uz kino. visi chetri aizgaajaam uz Arthur Christmas (2011) 3D. bez liekiem spiiguljiem, vienkaarshi ziemassveetku staasts. aizkustinaaja un iepriecinaaja :)
protams, ja jau kino, tad arii kola un saldais popkorns :) liidz aciim :))un tad veel aizstaigaajaam liidz Veesmai :) kuukas un kafija, un milzu zivis akvaarijaa ;)
tad pa maajaam - kameer braalis ar manu pacientu, tikmeer es ar mezhgjiinu tamboreeshanu :) vairaak nekaa pusi notamboreeju :) riit pabeigshu un varees saakt otru - un tad jau varees otru dvieli iepriecinaat ar mezhgjiini :)
ilveram atkal mazais histeeriskais, kad man jaabrauc prom. saakumaa pat nedaudz neomuliigi palika, kad beerns pazinjo - es tevi vairs neredzeeshu. bet tad saakaam shkjetinaat domu un tas viss bija domaats taa, ka vinjsh aizies guleet un manis vairs nebuus no riita. naacaas apsoliit buut peec divaam nedeeljaam atkal klaat ;)
vispaar - pozitiiva diena sanaaca ;)
smaidaas :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:30 am GMT.