smth
December 4th, 2011 
11:02 am - Garfield
cik tipiski.... :)

garfield
11:07 am
ir vārdi, kuri man nepatīk. vienkārši nepatīk. un tāpēc izvairos no to izmantošanas. meklēju sinonīmus vai izdomāju, kādus citus variantus, kā apzīmēt konkrētās lietas - bet galvenais - neizmantot tos vārdus, kas nepatīk. un tas notiek gan latviešu valodā, gan krievu valodā, gan angļu valodā. vācu valodā mazāk - jo tā tik aktīvi netiek izmantota.
piemēram, nespēju krieviski pateikt- 'kartupeļu pankūkas', 'uz veselību!'. 'biezpiena plācenīši'. jo vārdi nepatīk.
zinu, ka tas ir muļķīgi. bet.. nespēju sev pārkāpt pāri.
un vēl.. es laikam reizēm vārda niansēm piešķiru pārlieku lielu nozīmi. īpaši, lai raksturo savas sajūtas. 'apvainoties' man nozīmē emocijas ar dusmu piedevu, bet 'saskumt' - ir emocijas bez dusmu piejaukuma.
vārdi, vārdi, vārdi... reizēm šķiet, ka tiem nav nozīmes, svarigākais, ko redzi un jūti.. bet reizēm...reizēm viens vārds pārvērš visu, noposta visu, paceļ augstu, augstu, vai tieši pretēji - iegrūž dziļā bedrē.
12:41 pm
duksim blusas.
ir pilnīgi skaidrs, ka duksim tās atnesusi no ielas esmu es.
forši.
decembris. Rīga. blusas.
labi, ka mājās atradu līdzekli, ko duksim krāgā ieliet. lai tās draņķes mirst.
06:32 pm
ir labi, kad piezvana un pasaka: 'Rīt ar tavējo pamēģināšu varbūt ieziet tehnisko... ' Būtu labi. Man mazāk galva sāpētu, un mazāk stresotu, kad to pagūt.
Ar bremzēm izrādās nekas traks nav bijis. Vnk saķepis, apķepis, ieķepis bija. Iztīrija un ir ok. Bremžu lampele arī nomainīta. Bet priekšējo lukturi mainīt negribas..Motoriņš beigts. Atslēdza arī otro. Būs jādzīvo tā, kā ir.
09:43 pm
bet vispār. nogurums. atkal visa pievakare pagāja, cepot piparkūkas.
nogurums. krietns.
jālien gultā. pāris sērijas "Grejas anatomija" un var migt ciet.
09:45 pm
ak, jā. viena doma ienāca prātā. varbūt mājā vajag/gribu biokamīnu?
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:31 am GMT.