smth
November 7th, 2011 
09:46 am
mani uzjautrinina un skumdina tie briizhi, kad juuti, ka cilveeks tevi noveertee peec aareejaa apvalcinja. skataas uz tevi nedaudz viizdeguniigi un spriezh savaa praatinjaa, ka kaut kaa iisti neiederies tajaa situaacijaa/vietaa/apstaakljos, ka tev vajadzeetu buut citam vai citaadaakam.
piektdienas gaajiens uz banku joprojaam nedaudz ar skaabu garshu. nee, viss bija pareizi - kaa peec priekshrakstiem, tomeer kaut kas tajaa visaa man nepatika. jutu meiteena aizdomas, neizpratni, neticiibu, vai.. ceru, ka tuvaakajaa laikaa man nenaaksies ar vinju tikties. jo laikam esmu kaut kaadaa zinjaa izlepusi - man kaa klientam gribas, lai mani apchubina no visaam puseem.
04:32 pm
Jaunava

Arī Jaunavai novembris iesāksies ar nopietnām pārdomām par dzīvi, tās jēgu, esamību. Brīžiem pat var pārņemt zināms nihilisms. Labā ziņa ir tā, ka šāds „agregātstāvoklis” nav uz ilgu palikšanu un jau pirmās brīvdienas atnāks košas un priekpilnas. Par vienu gan jāpadomā – uzmanīgi atrodoties uz ceļa! Gan kā gājējam, gan autovadītājam. Varbūt pirmie sniegi var patraucēt, varbūt domas par darbiem un pienākumiem darīt neuzmanīgāku pret sevi pašu vienīgo. Jā, un kājas jātur siltas! Tatad – laiks iet uz rokdarbnieču veikalu pēc siltām suņu vilnas zeķītēm!
Padoms: cik vien var – paslavēt sevi un lai tie citi domā, ka esi lielībnieks! Tu tik pasmaidi...!

Mēneša kopējā iezīme:
Būtībā spilgti izceļamas divas iezīmes:
Pirmā – mans nams mana pils!
Un otra – veidosim dzīvi labāku!
Abas viennozīmīgi tendētas un it kā saplūst vienā – par to, kā jūtās mana Dvēsele un tā grib justies pie sevis...mājās. Tātad, gan veidojot mājas un mājīguma vidi, gan raujoties attīstīt sociāli sabiedrisko dzīvi, atgriezeniskā saite ir viena.


izlasiiju un sapratu, ka tas, kaa juutos, ir tieshi taa.
08:01 pm
nogurums liels.
darba diena bijusi pietiekami intensiiva. shodien tikshanaas ar vieniem no pagaajushaas nedeeljas dusmu vaininiekiem. it kaa jau nepaarsteidza, jo gaidiiju, ka shamie visaadi meegjinaas apvaardot un iestaastiit, cik viss ir labi un pareizi. klausiijos vinjos un nesapratu, vai vinji tieshaam tic, ka mees taa vienkaarshi visu noriisim? nezinu... negribas ticeet, ka tik prastas metodes izmanto. es saprotu, ka daudzi visaados veidos kraapjas un izmanto likuma robus, un ja to dara smalki, tad veel speeju saprast, ka cilveeki bijushi radoshi, mekleejo iespeejas, kaa panaakt savu. bet, ja to dara tik prasti.. tad man rokas nolaizhas. un jaasaka taa, kaa astra peedeejaa veestulee rakstiija - gribas panjemt slapju lupatu un zveteet. bet nu labi.. piektdien no riita buus naakamais pasaakuma piegaajiens. redzees, ar ko tas beigsies.
nu, jaa, un uz visa shii fona, nogurums, protams, vakaraa liels. netipiski, bet shodien pat ilgaak aizkjeeros darbaa uz stundu, jo gribeejaas pabeigt iesaaktaas lietas. liidz ar to - vakarinjaas aaatrais variants-nekaadu sauteejumu, sacepumu un visaadu citaadu sarezhgjiitu eedmanju. shodien buus frikadelju zupa. nezinu, kaapeec, bet vienmeer, kad iedomaajos par frikadelju zupu, tad atminjaa uzpeld beerniibas aininja - veels rudens vai ziema, ne paaraak spilgta gaisma virtuvee un mamma man staasta, kaa jaagatavo frikadelju zupa - kas jaaliek klaat galjai, kaadaa kaartiibaa viss katlinjaa jaaliek.. un janciigaakais, ka beerniibaa ieguutaas zinaashanas tagad tiek izmantotas :) frikadelju zupa man viennoziimiigi atgaadina par mammu :)
08:11 pm
aizdomaajos, laikam vajag saaljo torti salas formaa. nez, kaut kur taadu varu pasuutiit?
09:09 pm
kad deguns nekaads, un kaklaa knjudina un klepinos, tad juutu, ka kljuustu iigna. viss ir ne taa. pat ja ir taa, tad tomeer viss ir ne taa.
un pashai tas riebj.
censhos savaakties un neljauties tam visam, tomeer ne vienmeer tas tas izdodas.
zaales stuurgalviigi nedzeru. tikai to, kas dabas dots vai papildus cee vitamiinu. un viss. un domaaju, ka veselam ir buut forshi, lai kjermeniic saprot maajienu ar seetas mietu :>
10:01 pm
Чем я занимаюсь? Симулирую здоровье.
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:21 am GMT.