smth
October 2nd, 2011 
04:39 pm
В ПЬЯНОМ СОСТОЯНИИ СЛОЖНО ПРОИЗНЕСТИ:
1. Инновaционный.
2. Консультaционный.
3. Аннигиляция.
4. Трaнсaтлaнтический.
И АБСОЛЮТНО НЕВОЗМОЖНО ПРОИЗНЕСТИ:
1. Спaсибо, но сексa у нaс с тобой сегодня не будет...
2. Нет, я больше не хочу виски!
3. Извини, но ты - не мой тип.
4. МaкДaк? Нет, спaсибо, я совсем не хочу есть.
5. Зaчем же я буду звонить ему в двa чaсa ночи?
6. Спaсибо, но я дaже не хочу пытaться тaнцевaть - у меня нaрушенa координaция. Не хочу выглядеть лохом!
7. Где ближaйший туaлет? Я не собирaюсь ссaть нa пaрковке.
04:40 pm
slidas buus jaaiet pirkt kaadaa darba dienaa. vakar nepaguvu.
toties ir prieks par siirupa burcinjaam :) un radaas iekaariens veel kaut ko uztaisiit ziemai ;) iespeejams, ka bacilis pielipa no senitas un edgara ;) jaaskataas, ka buus ar braukshanu uz laukiem. tur tad arii varees panjemt dalju no salaatu sastaavdaljaam ;) patiesiibaa ne tik daudz gribas to rezultaatu burkaas, cik gribas procesu :) laikam jau tas, ka paaris gadus neko burkaas iipashi nelieku ir izdariijis savu - ir ilgas peec burcinju kraameeshanas ;)
07:35 pm
viss atnaak savaa laikaa. taa ir arii ar filmaam. npadsmit reizes bija iespeeja sho filmu noskatiities, bet tikai shodien beidzot apseedos un noskatiijos Frida (2002) .
un tagad pat nedaudz zheel, ka ieprieksh visu laiku izvairiijos no taas. patika. uzrunaaja. i kopumaa, i detaljaas, i muuzikaa, i tekstos.. shiis nedeeljas nogales lieliskaa izklaide!
un nezinu, kaapeec, bet vaards 'friida kallo' man ausiis vienmeer skan taa, kaa dimantinjsh to teica. pat neprotu aprakstiit, kaa tas ir.. bet atceros.
09:55 pm
nu,, ko.. vecaa, labaa Casablanca (1942) pirms miega. nez, bet shkjiet, ka taadaam filmaam piedien miiksts diivaana stuuris, pledinjsh un raama gaisma.
This page was loaded Oct 10th 2024, 9:27 am GMT.